3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Nintendo LEGO City Undercover (Wii U)

0 Recenzii

Warner Bros Games Lego City Undercover Nintendo Wii U

Availability: In Stock
de la 101.31 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Nintendo LEGO City Undercover (Wii U). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

Lego City Undercover Nintendo Wii U   este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Warner Bros Games in data de  3/28/2013   disponibil  pentru Nintendo Wii U.

Undercover ne va pune in postura mega-detectivului colturos Chase McCain care va trebui sa-l urmareasca si sa-l prinda pe cel mai de temut nelegiuit al orasului LEGO City Rex Fury. Gamepad-ul de la Nintendo Wii U va deveni cel mai de temut gadget al politiei in lupta cu criminalitatea. Acesta va putea fi utilizat pentru scanarea indiciilor si gasirea nelegiutilor pentru primirea de informatii proaspete sau puncte de intalnire pe harta orasului.

Mai mult de 100 de vehicule vor putea fi colectate si utilizate pentru explorarea Lego City inclusiv aparate de zbor ambulante si motociclete de viteza.

Daca imaginea de politist nu le va ajuta gamerilor acestia vor putea sa foloseasca o serie de deghizari precum pompier hot sau constructor.

Software - jocuri Nintendo LEGO City Undercover (Wii U): LEGO City Undercover Wii U, LEGOCityUndercoverWiiU

3cheaps - compară prețuri pentru Nintendo LEGO City Undercover (Wii U)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Nintendo
Platforma
Nintendo Wii U
Categorie joc
Aventura
Platforma
Nintendo Wii U
Categorie joc
Aventura
Meniu