3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/5 oferte.

loading

Nintendo Labo Toy-Con 02 Robot Kit (Switch)

0 Recenzii

Nintendo LABO Robot Kit Toy-Con 02 Nintendo Switch

Availability: In Stock
de la 216.53 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Nintendo Labo Toy-Con 02 Robot Kit (Switch). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

loading...

loading...

loading...
O nouă modalitate de a te juca. Nintendo Labo. Asamblează plăcile de carton; transformă-le în Toy-Con-uri şi foloseşte consola Nintendo Switch pentru a le aduce la viaţă! Nintendo Labo le permite tuturor să construiască, să se joace şi să descopere. Cu ajutorul kit-ului Robot poţi crea propriul tău robot! Îţi prezentăm Nintendo Labo, o nouă experienţă interactivă pentru minţile creative şi inimile jucăuşe, în care vei construi, te vei juca şi vei desoperi. Împreună cu consola Nintendo Switch, kit-urile Nintendo Labo îţi pun la dispoziţie uneltele şi tehnologia necesare pentru a obţine creaţii DIY, pe care le poţi folosi pentru a te juca şi pentru a descoperi cum tehnologia Nintendo Switch transformă ideile în realitate. Data de lansare: 27.04. 2018
Garantie Persoana Fizica: 0
Gen: Interactive
Platforma: Nintendo Switch
Limita de varsta: 7+Accesorii console jocuri Nintendo Labo Toy-Con 02 Robot Kit (Switch): Labo Toy Con 02 Robot Kit Switch, LaboToyCon02RobotKitSwitch, Labo Toy Con 02 Robot Kit (Switch), LaboToy-Con02RobotKitSwitch, Labo Toy-Con 02 Robot Kit ( Switch)

3cheaps - compară prețuri pentru Nintendo Labo Toy-Con 02 Robot Kit (Switch)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Nintendo
Meniu