3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip (NSP050)

0 Recenzii

Nintendo NINTENDO SWITCH JOY-CON CHARGING GRIP - GDG (NTN9010026)

Availability: In Stock
de la 170.52 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip (NSP050). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

Ataşează Joy-Con-ul stâng şi Joy-Con drept la acest charging grip şi foloseşte-l ca un controller tradiţional. Spre deosebire de Joy-Con grip-ul aflat în cutia consolei Nintendo Switch, acest Joy-Con charging grip poate încărca cele 2 Joy-Con-uri în timp ce te joci, deci nu va mai fi nevoie să-ţi faci griji în privinţa bateriei. Oricând, oriunde, cu oricine Ai renunţat vreodată la un joc pentru că nu ai avut suficient timp să te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma în funcţie de situaţia în care te afli, asftel încât să te poţi juca jocurile preferate, indiferent cât de ocupat ai fi. Este o eră nouă, în care nu va trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă pentru a te juca – consola va fi cea care se va modifica în funcţie de stilul tău. Bucură-te de jocuri oricând, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile şi gratuite. Trei moduri de joc Mod TV Adunaţi-vă în jurul unui ecran mare şi bucuraţi-vă de sesiuni de joc cu public. Conectează consola la televizor pentru ca toată lumea să se poată juca, de la copii până la adulţi. E o modalitate plăcută de a te juca acasă împreună cu familia şi prietenii. Mod Tabletop Împarte ecranul, împarte distracţia. Dacă nu ai acces la un televizor, montează standul atasat consolei şi oferă un Joy-Con unui prieten pentru a vă juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei. Mod Handheld Poartă cu tine un ecran mare, superb, oriunde ai merge. Bucură-te de aceeaşi experienţă de gameplay ca şi pe ecanul televizorului. Joacă-te jocuri captivante, pe care nu ai crezut că le vei putea juca oricând şi oriunde. Conectează până la 8 console pentru a juca multiplayer Jucătorii pot sincroniza până la 8 console Nintendo Switch pentru a juca, în multiplayer, jocuri cooperative sau competitive.

Accesorii console jocuri Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip (NSP050): Switch Joy Con Charging Grip NSP 050, SwitchJoyConChargingGripNSP050, Switch Joy Con Charging Grip (NSP050), SwitchJoy-ConChargingGripNSP050, Switch Joy-Con Charging Grip (NSP 050)

3cheaps - compară prețuri pentru Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip (NSP050)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Nintendo
Meniu