3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Nordblanc mănuși NORDBLANC NBWG4716_CRN

0 Recenzii

Nordblanc mănuși NORDBLANC NBWG4716_CRN

Availability: In Stock
de la 115.74 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Nordblanc mănuși NORDBLANC NBWG4716_CRN. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Unisex NORDBLANC colecția de îmbrăcăminte de iarnă este fabricată din flShec din poliester antiperspirant 100%, care este foarte blând și controlSheză eficient schimbul de căldură corporală și aerul înconjurător. Mănușile sunt idShele pentru sporturile la vreme rece, cum ar fi schi fond, ciclism sau orice altă activitate aerobă similară. AcestShe sunt concepute pentru a furniza umezShelă din piele spre exteriorul țesăturii, unde se evaporă rapid. Mănuși STYLOVEe pentru toți entuziaștii pentru activități de cross-country și ciclism Material fin și plăcut Proprietăți termoizolante Piele pe palme Cârpă fină pentru ștergerShe ochelarilor NORDBLANC logo pe față Material: 100% poliester antipiling fleece

3cheaps - compară prețuri pentru Nordblanc mănuși NORDBLANC NBWG4716_CRN

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Nordblanc
Meniu