O-Mac BK 53 ED

0 Recenzii

O-Mac MOTOCOSITOARE BK 53 ED 3 CP Powered by KAWASAKI (288421003/14)

Availability: In Stock
de la 1,499.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Motocositoare BK53ED - Powered by KAWASAKI 
Motocositoarea BK 53 ED Powered by KAWASAKI este cunoscută pentru că lasă în urmă o grădină îngrijită cu profesionalism şi în siguranţă. Dacă gospodăria ta are o suprafaţă pana la 10.000 mp, atunci acest produs îţi va arăta ce inseamna calitatea.

Cositoarea funcţionează pe baza unui motor în doi timpi, pe benzină, care are grijă ca puterea de 3 CP să fie exploatată la maxim pentru grădina ta. Bujia Champion şi carburatorul pe valve rotative îi asigură acestui model o fiabilitate sporită. Ție îţi micşorează vizibil timpul de lucru în grădină. Pornirea rapidă a cositoarei este dată de pompa cu amorsare, iar filtrul de aer funcţionează ca un burete în calea obstacolelor.

Mânerul de tip bicicletă, dar şi hamul au fost create pentru a fi ergonomice şi confortabile. Transmisia se face printr-o tijă din oţel, ce are un diametru interior de 8 mm. Discul de arboret poate fi folosit pe o suprafaţă de sub 230 mm, însă lăţimea totală de tăiere este de 43 mm. Opţiunea Tap&Go apără cositoarea de efectele secundare ale contactului cu pământul. În acelaşi timp, motocositoarea dispune de o tehnologie speciala pentru vibratii reduse astfel încât operatorul să poată manevra motocositoarea în siguranţă.

Rezervorul de benzină are o capacitate de 650 ml, însă consumul de carburant este redus. Motocositoarea poate fi utilizată în grădini, parcuri, pe alei și nu numai.

Raportul calitate-preţ al acestui produs este unul foarte bun, motocositoarea BK 53 ED Powered by KAWASAKI fiind unul din cele mai fiabile produse din gama sa pe care îl poți alege. Specificații tehnice
:
Tip motor: benzină, 2T

Putere motor: 3 CP

Capacitate cilindrică: 53,2 cc

Tip carburator: valve rotative

Tip bujie: 2T, Champion

Tip aprindere: demaror cu recul

Şoc: automat

Tip filtru aer: burete

Tip ulei: 2T

Rezervor combustibil: 650 ml

Raport amestec benzină – ulei (l:ml): 1:40

Transmisie: tijă din oţel

Diametru tub: 28 mm

Lăţime de tăiere: 43 mm

Model tambur cu fir: Tap&Go

Caracteristici disc inclus: 3 dinţi – 255 mm

Mâner: tip bicicletă

Greutate netă: 9,9 kgMotocoasa O-Mac BK 53 ED: BK53ED

3cheaps - compară prețuri pentru O-Mac BK 53 ED

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
O Mac
Tip motocoasa
Motocoasa pe benzina
Putere motor
3 CP
Capacitate rezervor combustibil
0.65 L
Greutate
9.9 Kg
Tip motocoasa
Motocoasa pe benzina
Putere motor
3 CP
Capacitate rezervor combustibil
0.65 L
Greutate
9.9 Kg
Meniu