3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Oduman narghilea oduman n5 clear

0 Recenzii

Oduman narghilea oduman n5 clear

Availability: In Stock
de la 643.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Oduman narghilea oduman n5 clear. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Narghilea Oduman N5 clear hand made ( manofactură),  generația nouă stil si calitate pe piața mondială. Toată narghileaua este produs din sticlă transparentă, piesele din oțel inoxidabil, totul este perceput pentru o folosință îndelungată. La categorie stil, narghileau se poate împodobi în interior cu fructe sau flori care plutesc pe suprafața apei, in plus cu un suport  leduri se poate ilumina dedesubtul vasului , care este component al acestei set. Accesorii pe care le primești cu narghileaua :

  • furtun lavabil din silicon de culoare albă, cu muștiuc din oțel inoxidabil
  • vas narghilea din sticlă transparentă cu adaptor filetat din metal, coloană fum și farfurie cenușă cărbuni din oțel inoxidabil
  • stativ oduman pentru vas din oțel de culoare neagră, dispozitiv iluminat leduri
Pentru capodopera aceasta de narghilea nu se dă creuzet, va recomandăm să alegeți  unul pe placul Dumneavoastră la categoria     creuzet narghilea  !
  • Noi recomandăm creuzet Phunnel !
În plus pentru a putea savura narghileaua veți avea nevoie de tutun , piatră aromată sau pastă, cărbuni , folie cărbuni și eventual muștiucuri de unică folosință !

3cheaps - compară prețuri pentru Oduman narghilea oduman n5 clear

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Oduman
Meniu