Oskar Superweiss Superlav Ant-muceg Int Alb 15l + Amorsa 4l

Oskar Superweiss Superlav Ant-muceg Int Alb 15l + Amorsa 4l

Availability: In Stock
de la 220.00 RON loading...

materiale.ro
loading...

OskarSuperweiss 15 L  esteo vopsea superlavabila pe baza de dispersie, cu consistenta cremoasa, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare si seprezinta ca un lichid semiviscos, omogen, de culoare alba, care sepoate pigmenta cu pigmenti Deutek. Vopseauasuperlavabila Superweiss  esteusor de pus in opera, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor debaza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi deipso, s inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placide ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente. Elementele caracteristiceprincipale ale vopselei sunt: aderenta deosebita la suport, buna puterede acoperire, uscare fara adaosuri si fara pete. Pelicula de  Superweiss superlavabil  este continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii si este permeabila la vapori de apa. Suportul pe care se aplica vopseauatrebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prinspalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent. Inprealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (sechituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici). Inainte deutilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine. Vopseaua de zugravit  Superweiss  se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless serecomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 barisi unghiul de pulverizare 40º-80º. Temperatura minima trebuie sa fiede +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat laaplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul deuscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 orepentru amorsa de perete si de 2-4 ore pentru vopseaua lavabilaSuperweiss.
Consumulspecific mediu este in functie de suport:tencuialaneteda - cca 100 ml/mp; tencuialacu granulatie medie - cca 125 ml/mp; tencuialacu granulatie mare - cca 140 ml/mp. Valorile consumului sunt obtinutein situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma uneiprobe efectuate la fata locului.
Produsul  Superweiss superlavabil  se ambaleaza in recipient dinmaterial plastic cu capacitatea de 15 L.

3cheaps - compară prețuri pentru Oskar Superweiss Superlav Ant-muceg Int Alb 15l + Amorsa 4l

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Oskar
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu