PRO PLAN OptiHealth Medium Adult 14kg

0 Recenzii

PURINA PRO PLAN MEDIUM ADULT 14kg

Availability: In Stock
de la 296.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

PURINA PRO PLAN Adult Medium Optihealth 14kg

anterior: PURINA PRO PLAN Adult Chicken & Rice 14kg

Pro Plan Medium Adult Optihealth cu pui si orez este o hrana special conceput pentru a satisface pe deplin nevoile de câini adulți mijlocii rase. Complet echilibrat de substanțe nutritive pasa ca tractul gastro-intestinal, articulații, cât și o calitate excelentă de lână de companie. Componente de înaltă calitate de furaje au fost selectate cu participarea ale medicilor veterinari, prin sediul central de specialiști ds hrana animalelor. Formulă eficientă de substanțe nutritive OPTIHEALTH include toate valorile importante de care are nevoie cainele Tau, pentru a se bucura de o stare de spirit bună și vitalitate.

De înaltă calitate, carne de pui, utilizate pentru producția de alimente, ceea ce face ca ea lekkostrawna și oferă o foarte mare digestibilitatea substanțelor nutritive. Optimă amestec de vitamine, oligoelemente, minerale si grasimi din ficat de cod afectează sănătatea dinților și menținerea capacității de funcționare a articulațiilor, în stare perfectă de ani de zile. În plus, karma are un efect pozitiv asupra blana și pielea, pentru a pooch-am simțit excelent în fiecare zi.

Dimensiunea și forma de krokiecików hrana Pro Plan a fost conceput pe baza multor ani de experienta în mod special, astfel încât câinii să poată cu plăcere bucura de un delicios gust de mancare.

Un avantaj suplimentar de hrană este funcțională de ambalare. Asigurând închiderea lor poate fi în mod repetat pentru a deschide și închide, ceea ce permite de a păstra pentru mult timp prospețimea ei.

Pro Plan Medium Adult Optihealth, carne de pui și orez în două cuvinte:

Hrană uscată pentru câini adulți mijlocii rase de greutate 10-25 kg

Special adaptat nevoilor żywienowych câini adulți mijlocii rase

Componența, elaborat de către experți în nutriție, și medicii veterinari: modern conceput pe baza celor mai actuale cunoștințe despre nutriție a animalelor

Excelenta formula prin OPTIHEALTH: este responsabil de asigurarea cainele pentru o bună sănătate și vitalitate

Dinți sănătoși și articulații: ingrediente ajuta la îngrijirea dinților, precum și pentru menținerea capacității de funcționare a articulațiilor

Piele sanatoasa si blana: hrana influențează pozitiv starea de sănătate a pielii si a blanii

Pasăre de înaltă calitate este o sursa delicioasa de proteine

Krokieciki de dimensiuni corespunzătoare: personalizate dimensiunea maxilarelor câini mijlocii

Recomandări de hrănire:

Pro Plan Medium Adult Optihealth cu pui si orez este o hrana de bază pentru câini.Hrana pentru caini PRO PLAN OptiHealth Medium Adult 14kg: OptiHealth Medium Adult 14 kg, OptiHealthMediumAdult14kg

3cheaps - compară prețuri pentru PRO PLAN OptiHealth Medium Adult 14kg

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
PRO PLAN
Varsta
Adult
Marime sugerata
Corp mediu
Greutate
14 kg
Varsta
Adult
Marime sugerata
Corp mediu
Greutate
14 kg
Meniu