PRO PLAN OptiHealth Small & Mini Adult 3kg

0 Recenzii

Pro Plan Adult Small & Mini cu Pui, 3 kg

Availability: In Stock
de la 83.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Purina® PRO PLAN® Small & Mini Puppy cu OPTISTART® pentru câini adulți de talie mică și mini. Hrană granulată cu un conținut ridicat de carne de pui. În Purina PRO PLAN avem încredere, că nutrienți optimali, sunt cheia pentru menținerea sănătății și a vieții calitative. Hrană Purina PRO PLAN® cu OPTIHEALTH a fost elaborată de medicii veterinari și de specialiștii noștri de nutriție, în așa fel ca să ofere o nutriție exclusivă, care are o influență îndelungată asupra sănătății câinelui Dv. . OPTIHEALTH este o combinație a nutrienților specific selectați într-o cantitate adecvată, pentru câinii diferitelor mărimi și de construcție corporală, care stimulează necesitățile lor specifice și ajută la menținerea unei bune condiții fizice. Special elaborată pentru îngrijirea complexă a dinților.
Ajută la menținerea sănătății cardiace.
Conține sursă naturală de fibră cu un efect clinic demonstrat pentru îmbunătățirea sănătății intestinelor.
Combinație de nutrienți importanți, care ajută la menținerea sănătății articulațiilor câinelui Dv. .
Conține bucăți de carne de pui de o calitate superioară. Compoziție: pui (18 %), grâu, albumine de pasăre dehidratate, grăsimi animale, gluten, porumb, făină de soia, orez (4 %), produse secundare de origine animală, pulpă uscată, e sfeclă, substanțe minerale, untură de pește, colostru uscat (0,1 %).
Substanțe complementare:
Aditivi nutriționali:
m. j. /kg:
vit A: 25 000; vit. D3: 810; vit. E: 300;
mg/kg: vit. C: 120; mg/kg: sulfat de fier monohidrat: 220; iodură de calciu anhidru: 2,8; sulfat de cupru pentahidrat: 44; sulfat de mangan monohidrat: 105; sulfat de zinc monohidrat: 372; seleni de sodiu: 0,26.
Cu antioxidanți.Hrana pentru caini PRO PLAN OptiHealth Small & Mini Adult 3kg: OptiHealth Small Mini Adult 3 kg, OptiHealthSmallMiniAdult3kg, OptiHealth Small & Mini Adult 3 kg

3cheaps - compară prețuri pentru PRO PLAN OptiHealth Small & Mini Adult 3kg

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
PRO PLAN
Varsta
Adult
Marime sugerata
Corp mic
Greutate
3 kg
Varsta
Adult
Marime sugerata
Corp mic
Greutate
3 kg
Meniu