Panasonic KIT-DE25-TKE

0 Recenzii

Panasonic Aparat aer conditionat Panasonic KIT-DE25-TKE Inverter 9000BTU Clasa A+ Alb (KIT-DE25-TKE (CS-DE25TKE+CU-DE25TKE))

Availability: In Stock
de la 2,047.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

CS-DE25TKE-1 - unitate interna

CU-DE25TKE-1- unitate externa

Tehnologia Inverter ofera o mai mare eficienta si mai mult confort precum si un control sigur al temperaturii setate, fara fluctuatii de temperatura.

Pastreaza o temperatura ambientala constanta cu un consum redus de energie. Mai mult, beneficiati si de o reducere considerabila a nivelului de zgomot fata de un aparat de aer conditionat standard.

· Model nou 2019

· Compresor imbunatatit

· Foarte silentios - doar 20dB(A)

· SEER - 5.60; SCOP - 4.00
· Filtrupentru un aer interior curat

· Economiesemnificativa de energie in comparatie cu un compresor standard on-off

· Posibilitatea de a opta pentru o telecomanda cu fir CZ-RDS14C (echipament op?ional)

Puternic si eficient, echipamentul Panasonic KIT-DE25TKE-1va ofera cea mai buna calitate a aerului.

Compresoarele Panasonic R2 de tip rotativ cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat Panasonic asigura un nivel superior de confort la un cost redus.

Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste 80% din solutiile de racire la nivel global. Panasonic este lider cu peste 200 de milioane de

compresoare produse.

Pompa cu volum mare de ulei si rezervorul de ulei de capacitate mare asigura o lubrifiere superioara in comparatie cu alte tipuri de compresoare.

Pistonul este realizat din otel de inalta calitate, care previne uzura si extinde durata de viata.

Compresoarele sunt proiectate special pentru a atinge standardele SEER, au fost instalate si functioneaza in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Echipamentul utilizeaza R410A, gaz refrigerant cu un coeficient mare de schimb termic care ofera performante optime cu un impact redus asupra stratului de ozon.

Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului mare, unitatea externa a acestui aparat de aer conditionat este cea mai silentioasa de pe piata.

La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul unitatii interneincepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior

este caldpentru a nua introduce in incapere un flux de aer rece la inceperea procesului.

Repornire automata.

Atunci cand aparatul s-a oprit din motive neobisnute, de exemplu pana de curent. De indata ce revine curentul, unitatea porneste laparametri setati inainte de oprire.

Panoul frontal amovibil este usor de indepartat si de curatat. Curatarea acestuia asigura o functionare mai eficienta a aparatului, acest lucru conducand la

optimizarea consumului de energie.

Aparatul functioneaza in modul incalzire la temperaturi externe de pana la -15°C.

Lungimea maxima acceptata a traseului frigorific intre unitatea exterioara si unitatea interioara este de 15 m.

Cu noul set Panasonic WiFi CZ-TACG1 (nu este livrat in pachetul standard, este un echipament optional) controlati temperatura din camera prin intermediul

senzorului unitatii interioare.

Controlati aerul conditionat prin dispozitivul inteligent de control prin internet, prin smartphone, tableta cu sistem de operare Android sau iOS sau cu un PC

conectat lainternet.

Acesta ofera o serie de functii, cum ar fi: pornire/oprire, afisarea temperaturiiinterioare, modificarea temperaturii interioare, temporizator, etc.

Telecomanda LCDfara firinclusa.Aer conditionat Panasonic KIT-DE25-TKE: KIT DE 25 TKE, KITDE25TKE, KIT DE25 TKE, KIT DE25-TKE, KIT-DE25 TKE

3cheaps - compară prețuri pentru Panasonic KIT-DE25-TKE

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Panasonic
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Meniu