Paradox Interactive Hearts of Iron IV [Colonel Edition] (PC)

0 Recenzii

Hearts of Iron IV (Colonel Edition) Uncut - joc pentru PC

Availability: In Stock
de la 56.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Hearts of Iron IV Colonel Edition PC este un joc de tip real time strategy lansat de Ikaron disponibil din data de 6/6/2016 pentru PC .

Esti la comanda celui de-al Dolilea Razboi Mondial! Abilitatea de a-ti conduce natiunea este arma ta suprema jocul Hearts of Iron IV te lasa sa comanzi orice natiune din Al Doilea Razboi Mondial - cel mai captivant conflict din istorie. Din inima campului de lupta si pana in centrul de comanda iti vei ghida natiunea spre glorie si spre razboi negociere si invazie. Ai puterea de a balansa in orice directie WWII. Este timpul sa-ti arati abilitatea ca si cel mai mare conducator militar din lume.

Software - jocuri Paradox Interactive Hearts of Iron IV [Colonel Edition] (PC): Hearts of Iron IV Colonel Edition PC, HeartsofIronIVColonelEditionPC, Hearts of Iron IV [Colonel Edition] ( PC)

3cheaps - compară prețuri pentru Paradox Interactive Hearts of Iron IV [Colonel Edition] (PC)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Paradox Interactive
Platforma
PC
Categorie joc
Strategie
Platforma
PC
Categorie joc
Strategie
Meniu