Pegas Clasic 2S Lady

0 Recenzii

Pegas Bicicleta urbana barbati PEGAS Clasic 2S Drop, 58cm, bleu (AAP. CLASIC2SM-D58BLE)

Availability: In Stock
de la 1,999.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Bicicleta City Pegas Clasic 2S Drop Lady te introduce în lumea ciclismului urban și îți pune la dispoziție o manieră de mers pe două roți cu adevărat senzațională. Clasic 2S continuă drumul bicicletelor sculptate pentru viteză.

Clasic în versiunea 2S păstrează aceeași formă suplă și aceleasi linii agresive, însă vine cu un cadru îmbunătățit din Cr-Mo și o gamă extinsă de dimensiuni pentru ambele sexe. Geometria este perfect adaptată pentru oraș, iar ghidonul de tip drop bar contribuie la o aerodinamică desăvârșită. Cadrul din Cr-Mo (aliaj de oțel, crom si molibden) are avantajul unei rezistențe (stiffness) mai mari combinat cu o reducere a greutății.

Pentru mersul în oraș, am căutat să păstrăm totul simplu. Butucul cu 2 viteze integrate de la Sturmey Archer este o soluție potrivită pentru mentenanță minimă, manevrabilitate superioară și fiabilitate maximă. Cele doua rapoarte pot fi schimbate printr-o retropedalare superficiala (astfel, nu avem cabluri, maneta de schimbare sau alte repere in plus).

Pe langa aspectul estetic, apropiat bicicletelor de curse pe șosea sau velodrom, Clasic 2S te obligă la o ținută de drum excelentă si te antrenează într-o pozitie specifică atunci cînd mergi pe ea, dar în acelși timp rămâi cu senzația unui confort unic. Dacă vorbim de confort, frânele au fost plasate lângă pipă, așa că bicicleta se poate controla și din partea dreaptă (rectilinie) a ghidonului concomitent cu frânarea. De asemenea, am păstrat designul clasic al cadrului (formatul cu două triunghiuri).

Dacă iubești cultura bicicletelor de oraș cu alură sportivă, provenită din cursele pe șosea, atunci Clasic 2S cu ghidon de tip drop bar este alegerea perfectă. Bicicleta, fără prea mare efort, te conduce într-o lume ideală a sportului pe două roți prin mediul urban.

Datorită gamei de dimensiuni coroborată cu tipurile de ghidon disponibile (drop bar sau bullhorn), poți să îți alegi o bicicletă perfect croită pentru tine. Specificul acestor ghidoane, structura lor și poziția acestora în raport cu tine îți oferă avantaje exponențiale atunci când vrei să faci un fitting precis!

*fotografiile produselor sunt orientative.Bicicleta Pegas Clasic 2S Lady: Clasic 2 S Lady, Clasic2SLady

3cheaps - compară prețuri pentru Pegas Clasic 2S Lady

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Pegas
Tip bicicleta
Bicicleta de oras
Tip bicicleta
Bicicleta de oras
Meniu