3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Pentagon capac PENTAGON® A fost camionagiu tactic Imbracaminte lup gri

0 Recenzii

Pentagon capac PENTAGON® A fost camionagiu tactic Imbracaminte lup gri

Availability: In Stock
de la 61.40 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Pentagon capac PENTAGON® A fost camionagiu tactic Imbracaminte lup gri. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Era Trucker Tactical Imbracaminte sport de la binecunoShielda companie Pentagon este un Headac clasic format din 6 panouri cu vârf protector curbat pentru a proteja ochii și fața de soarele orbitor. Panourile din spate și cele laterale sunt realizate din plasă, oferind Headacului o ventilație excelentă - ideală pentru zilele foarte călduroase până la cald. În partea de sus, unde se întâlnesc panourile individuale, există un buton tipic. Capacul este realizat într-o dimensiune universală, circumferința Headului poate fi ajustată cu ajutorul curelei de reglare din spate. Pe partea din față, două panouri se află sigla Pentagonului cu cuvintele ÎNDrăznește-te să fii tactică * SPORTIV TACTIC. Principalele avantaje șapcă clasică de baseball 6 Headac de panou (2 unite față în 1) vârf curbat plasa din spate și panouri laterale pentru o ventilație excelentă ideal pentru zilele foarte călduroase până la cald Buton tipic deasupra dimensiune universală - curea de reglare la spate Logo Pentagon pe 2 panouri frontale cu DARE TO BE TACTICAL * TACTICAL SPORTTSWEAR

3cheaps - compară prețuri pentru Pentagon capac PENTAGON® A fost camionagiu tactic Imbracaminte lup gri

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Pentagon
Meniu