3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Perfect Home Ceaun fonta emailat 15 litri Handy KitchenServ

0 Recenzii

Perfect Home Ceaun fonta emailat 15 litri Handy KitchenServ

Availability: In Stock
de la 556.50 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Perfect Home Ceaun fonta emailat 15 litri Handy KitchenServ. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Material fonta emailata interior - exterior Capacitate 15 litri Utilizare utilizare : pe foc deschis , pe aragaz , in cuptor electric , vatra curatirea : se poate spala cu detergent lichid . A se evita folosirea dispozitivelor care pot cauza zgarieturi . Culoare rosuUstensile, vase si diverse accesorii de bucatarie care iti vor face viata mult mai usoara se regasesc in catalogul nostru "Handy KitchenServ" . Pasiunea de a gati se savarseste cu grija, iubire si cu ajutorul ustensilelor si accesoriilor de calitate. Bucataria ta e un adevarat atelier de creatie si inspiratie unde gasesti tot ce ai nevoie ca sa iti faci treaba mai usoara atunci cand gatesti pentru cei dragi. Este de stiut ca atunci cand prepari o masa, pentru ca preparatele sa fie fara defect, nu sunt importante numai vasele in care gatesti sau farfuriile in care servesti. O importanta majora o au si ustensilele folosite si accesoriile pentru servirea mesei. Suntem siguri ca nu veti avea regrete dupa achizitia unuia sau mai multor articole din aceasta gama pregatita special pentru pasionatii de cooking.

3cheaps - compară prețuri pentru Perfect Home Ceaun fonta emailat 15 litri Handy KitchenServ

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Perfect Home
Meniu