Philips Essential ThermoProtect BHS376

0 Recenzii

Philips Placa de indreptat parul Philips StraightCare Essential BHS376/00, ThermoProtect, 6 setari de temperatura cu LED, 230C (Negru) (BHS376/00)

Availability: In Stock
de la 108.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiPlacă de îndreptat părul Philips StraightCare Essential BHS376/00 Păr drept şi strălucitor cu îngrijire şi control

  • Tehnologie ThermoProtect
  • Plăci cu infuzie de cheratină
  • 6 setări pentru temperatură
Tehnologie ThermoProtect   Tehnologia ThermoProtect distribuie căldura uniform pe plăci, prevenind supraîncălzirea pentru a-ţi proteja părul.   Plăci ceramice cu cheratină pentru alunecare uşoară şi păr strălucitor   Plăcile ceramice cu cheratină alunecă lin pe păr pentru o coafare rapidă şi uşoară.   Interval de temperatură de la 160 °C până la 230 °C   Alege din intervalul de temperatură de la 160 °C până la 230 °C pentru a obţine rezultate de durată, minimizând riscul de deteriorare a părului.   6 setări de temperatură pentru control mai bun   Setări de temperatură variabile pentru control mai bun. Temperaturi mai joase pentru retuşuri de ultim moment şi coafare delicată. Temperaturi mai ridicate pentru rezultate de durată.   Plăci lungi de 100 mm pentru îndreptare rapidă şi uşoară   Plăcile mai lungi, de 100 mm, asigură un contact mai bun cu părul pentru a te ajuta să obţii rezultate perfecte de îndreptare a părului mai uşor şi în mai puţin timp.   Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 30 de secunde   Aparatul de îndreptat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 30 de secunde.   Oprire automată pentru utilizare în siguranţă   Aparatul de coafat are o funcţie de oprire automată pentru utilizare în siguranţă. Se opreşte automat după 60 de minute.   Funcţie de blocare a butoanelor pentru depozitare sigură şi uşoară   Plăcile pot fi blocate împreună pentru depozitare sigură şi uşoară.   Tensiune universală pentru a utilizare în întreaga lume   Compatibile cu 110-240 de volţi. Se poate utiliza oriunde călătoreşti în lume.  Placa de intins parul Philips Essential ThermoProtect BHS376: Essential ThermoProtect BHS 376, EssentialThermoProtectBHS376

3cheaps - compară prețuri pentru Philips Essential ThermoProtect BHS376

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Philips
Înveliș placă
Ceramic
Nivel maxim de incalzire
230 °C
Tehnologie cu ioni 
Nu
Incalzire
30 sec
Înveliș placă
Ceramic
Nivel maxim de incalzire
230 °C
Tehnologie cu ioni 
Nu
Incalzire
30 sec
Meniu