Philips FC8371/09 Performer Compact

0 Recenzii

Philips Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8371/09, 750 W, 3 l, Negru/Albastru (FC8371/09)

Availability: In Stock
de la 405.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei
Noul aspirator Philips Performer Compact oferă performanţă de curăţare completă cu efort minim. Tehnologia AirflowMax menţine puterea de aspirare mai mare pentru mai mult timp. Capul TriActive îndepărtează eficient praful de pe toate pardoselile.
Clasă de eficienţă energetică A Acest aspirator este conceput să atingă performanţă maximă cu clasa de eficienţă energetică A. Tehnologia revoluţionară AirflowMax pentru putere mare de aspirare Tehnologia unică AirflowMax menţine puterea de aspirare ridicată pentru mai mult timp*, pentru a utiliza sacul până la maxim. Tehnologia este concepută pe baza optimizării a trei elemente cheie: 1) Un profil unic al nervurilor din interiorul compartimentului pentru praf pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf şi pentru a permite utilizarea întregii suprafeţe a sacului. 2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, care permite deplierea uniformă a sacului de praf. 3) Structuri din fibră de înaltă calitate, care nu se înfundă, în interiorul sacului de praf şi care absorb praful fără a înfunda porii, evitând astfel o reducere a puterii de aspirare. Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare: 1) Deschide uşor covorul cu talpa sa cu design special pentru a îndepărta praful în profunzime 2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari prin orificiul mare din faţă 3) Mătură bine praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu cele două perii laterale. Performanţă clasa A pe suprafeţe dure Acest produs atinge cea mai înaltă clasă de performanţă de curăţare pe suprafeţe dure. 100% din praf este aspirat! Accesorii integrate pentru confort maxim Aspiratorul este conceput cu accesorii integrate, astfel încât nu este nevoie să duci piese suplimentare cu tine atunci când cureţi. Accesoriul pentru spaţii înguste este stocat în rezervor, şi o perie moale anti-praf este integrată în mod comod în mânerul aparatului, întotdeauna gata de utilizare.

Cuplaje ActiveLock pentru setarea uşoară a fiecărei sarcini de curăţare Cuplajele ActiveLock îţi permit să conectezi şi să deconectezi cu uşurinţă diferite capete de aspirare şi accesorii de la tubul telescopic în timpul curăţării. Compact şi uşor pentru curăţare fără efort şi stocare simplă Mulţumită dimensiunii sale reduse, aparatul poate fi stocat cu uşurinţă, economisind spaţiu valoros. De asemenea, greutatea redusă facilitează transportarea acestuia. Filtru Super Clean Air pentru aer fără praf şi sănătos Filtrul Super Clean Air captează şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat din aspirator, pentru un cămin fără praf, cu aer curat şi sănătos. S-bag Classic Long Performance durează cu până la 50% mai mult Acest nou sac sintetic de praf de la Philips a fost conceput pentru a oferi o performanţă mai îndelungată a aspiratorului, i. e. un nivel înalt al puterii de aspirare şi o filtrare maximă, până la momentul la care sacul de praf este plin şi gata de eliminare.    Aspecte esenţiale legate de specificaţii:
Rază de acţiune: 8m
Consum anual de energie: 27,5  kW·h
Clasă de curăţare a covoarelor: D
Clasa emisiilor de praf: C
Clasă de eficienţă energetică: A
Putere de intrare (IEC): 750  W
Vid (max): 17.5  kPa
Duză principală: Cap de aspirare TriActive
Duză suplimentară: Cap de aspirare pentru podele dure
Accesorii incluse: Accesoriu pentru spaţii înguste, Perie integrată
Culoare: Negru intens
Capacitate praf: 3  l
Tipul sacului de praf:  s-bag Classic Long Performance
Filtru de evacuare:  Filtru Super Clean Air
Filtru pentru motor: Filtru cu 1 strat de spumă
Tip tub: Tub telescopic metalic din 2 piese
Cuplaj tub: ActiveLock
Tip rotativ: Cauciuc
Dimensiunile produsului (L x G x Î): 400 x 251 x 282  mmAspirator, masina de curatat Philips FC8371/09 Performer Compact: FC 8371 09 Performer Compact, FC837109PerformerCompact, FC 8371/09 Performer Compact

3cheaps - compară prețuri pentru Philips FC8371/09 Performer Compact

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Philips
Stocarea prafului 
In sac
Tip aspirator 
Cilindru
Alimentare
Din retea
Putere
750 W
Putere aspiratie
750 W
Clasă energetică
A
Eficiență curățare pe podea tare 
A
Eficiență curățare pe covor 
D
Stocarea prafului 
In sac
Tip aspirator 
Cilindru
Alimentare
Din retea
Putere
750 W
Putere aspiratie
750 W
Clasă energetică
A
Eficiență curățare pe podea tare 
A
Eficiență curățare pe covor 
D
Clasă de re emisie a prafului 
C
Consum anual de energie
27.5 kWh/an
Capacitate colectare
3 liter
Indicator incarcare praf
Nu
Curatare uscata
Da
Curatare umeda
Nu
Filtru HEPA 
Nu
Aspirator filtrare prin apa
Nu
Putere reglabila de aspirare
Nu
Aspirator de mana detasabil
Nu
Raza de operare
8 m
Lungime cablu
5 m
Reglare cablu
Da
Nivel zgomot
81 dB
Greutate
4.2 Kg
Dimensiuni (latime x inaltime x adancime)
40 x 28.2 x 25.1 cm
Meniu