Pinguin Micra -14°C 195cm

0 Recenzii

Pinguin Sac de dormit Pinguin Micra 195 cm Fermoar: Drept / Culoarea: verde

Availability: In Stock
de la 277.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

 Sac de dormit de vara, umplut cu un material de izolare termica numita BHB (Body Heat Barrier) Micro. Sacii de dormit Pinguin, sunt dezvoltate si fabricate cu tehnologiile de ultima ora si materiale de inalta calitate, cu accent pe izolare termica, umplutura, si confortul utilizatorului.  


  • Fermoar : cu dublu sens, pentru a oferi posibilitatea de a deschide sacul de dormit  si in partea de jos, pentru reglarea  temperaturii  interioare. Exista posibilitatea cuplarii sacilor de dormit. Este prevazut cu protectie pentru izolare termica mai buna si doua benzi pe ambele parti, pentru evitarea posibilitatii de agatare.

  • Guler ajustabil :(izolare termica mai buna), divide sacul in doua sectiuni, una pentru cap, unde circulatia aerului este necesar,  si  sectiunea  corpului, unde circulatia aerului nu este dorit.

  • Agatatoare :  plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru  a se putea aerisii si atarna pentru pastrare.

  • Inchidere velcro : cusut la capatul fermoarului, pentru evitarea deschiderii spontane.

  • Sac de compresie : prevazut cu chingi si catarame, cu care se poate reduce volumul unui sac de dormit cu aprox. 40 %.

  • Certificare EN 13537


 
BHB Micro -  material de izolatie termica cu parametrii excelente, se numara  intre primii, existente pe piata. BHB micro este utilizat la sacurilede dormit Pinguin  luand locul umpluturilor PrimaLoft® Sport  siPolarguard 3D®. Aceasta schimbare este rezultatul testelor de laborator, unde BHB micro a aratat valoarea cea mai ridicata  de rezistentatermica. O substitutie reusita pentru puful de gasca.    • Compus din microfibre gaurite, siliconizate pe suprafata, caredatorita dimensiunilor microscopice sunt capabile sa lege un numar marede molecule de aer.

  • Usoara, moale, compresibila, respirabila. Usor de intretinut, se spala normal, se usuca repede.

  • Fibrele siliconizate resping apa si datorita densitatii sale, formeaza o bariera, care protejeaza impotriva umiditatii, pastrandinteriorul sacului uscat si cald, chiar si in conditii extreme. Nu provoaca  reactii  alergice.


 
Compara produs

 


 

Sac de dormit Pinguin Micra -14°C 195cm: Micra 14 C 195 cm, Micra14C195cm, Micra 14°C 195cm, Micra-14C195cm, Micra -14°C 195 cm

3cheaps - compară prețuri pentru Pinguin Micra -14°C 195cm

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Pinguin
Grup tinta
Unisex
Forma sac
Mummy
Glugă
Da
Temperatură confort 
+6 °C
Temperatură limită 
+1 °C
Temperatură extremă 
14 °C
Mărime
195 x 82 cm
Dimensiuni pachet
28 x 18 cm
Grup tinta
Unisex
Forma sac
Mummy
Glugă
Da
Temperatură confort 
+6 °C
Temperatură limită 
+1 °C
Temperatură extremă 
14 °C
Mărime
195 x 82 cm
Dimensiuni pachet
28 x 18 cm
Greutate
0.95 kg
Meniu