Pinguin Savana -15°C 185cm

0 Recenzii

Pinguin Sac de dormit Pinguin Savana 185 cm Fermoar: Drept / Culoarea: verde

Availability: In Stock
de la 193.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Sac de dormit de 3 sezoane, umplut cu un material de izolare termica numita  Thermicfibre 6  200 g/m2 . Sacii de dormit Pinguin, sunt dezvoltate si fabricate cu tehnologiile de ultima ora si materiale de inalta calitate, cu accent pe izolare termica, umplutura, si confortul utilizatorului.


  • Fermoar : cu dublu sens, oferind posibilitatea de a deschide sacul de dormit  si in partea de jos, pentru reglarea  temperaturii  interioare.   Este prevazut cu protectie pentru izolare termica mai buna si doua benzi pe ambele parti, pentru evitarea posibilitatii de agatare.

  • Guler ajustabil :(izolare termica mai buna), divide sacul in doua sectiuni, una pentru cap, unde circulatia aerului este necesar,  si  sectiunea  corpului, unde circulatia aerului nu este dorit.

  • Agatatoare :  plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru  a se putea aerisii si atarna pentru pastrare.

  • Inchidere velcro : cusut la capatul fermoarului, pentru evitarea deschiderii spontane.

  • Sac de compresie : prevazut cu chingi si catarame, cu care se poate reduce volumul sacului de dormit cu aprox. 40 %.
 
Termicfibre 6 – succesorul Hollowfibrelor cu 6 canale, sunt fibre spiralate din poliester, care contin 6 canale in interior. Aerul din aceste canale confera calitati izolatoare. Datorita proprietatilor elastice si dispunerii specifice, aceste fibre se remarca prin faptul ca, dupa desfacerea sacului de dormit, redobandesc  volumul initial, umpland spatiul dintre camerele de aer ale sacului de dormit. Un strat foarte subtire de silicon aplicat pe aceste fibre ajuta la fixarea perfecta a acestora si scade posbilitatea de frecare intre ele.   Ofera excelente proprietati izolatoare chiar si atunci cand gradul de umiditate din aer este foarte ridicat, nu au capacitate de absorbtie, se usuca foarte repede si sunt hipoalergenice. Sunt foarte usor de intretinut si pot fi spalate si uscate normal.
 
Sac de dormit Pinguin Savana -15°C 185cm: Savana 15 C 185 cm, Savana15C185cm, Savana 15°C 185cm, Savana-15C185cm, Savana -15°C 185 cm

3cheaps - compară prețuri pentru Pinguin Savana -15°C 185cm

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Pinguin
Tip
Trei anotimpuri
Grup tinta
Unisex
Forma sac
Mummy
Glugă
Da
Temperatură confort 
+6 °C
Temperatură limită 
1 °C
Temperatură extremă 
15 °C
Mărime
185 x 85 cm
Tip
Trei anotimpuri
Grup tinta
Unisex
Forma sac
Mummy
Glugă
Da
Temperatură confort 
+6 °C
Temperatură limită 
1 °C
Temperatură extremă 
15 °C
Mărime
185 x 85 cm
Dimensiuni pachet
37 x 18 cm
Greutate
1.4 kg
Meniu