Playmobil Fantana fermecata a zanelor (9135)

0 Recenzii

Playmobil Fantana fermecata a zanelor (PM9135)

Availability: In Stock
de la 72.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiFiecare petala de flori se misca si atunci cand face acest lucru, copilul zana apare pe mijlocul stralucitor al florii cu lumini colorate (necesita 3 x 1,5 V baterii micro). Petalele individuale de flori se misca astfel incat flora sa se poata deschide si inchide din nou.
- Un copil de zana poate fi asezat pe mijlocul florii.
- Modulul luminos cu un LED de schimbare a culorii este situat sub mijlocul transparent al stralucirii florii. Aceasta inseamna ca acesta este iluminat din partea de jos de un afisaj de lumina care schimba culoarea.
Exista un buton pe baza in partea de jos a florii, care este utilizat pentru a porni afisajul luminos.
Lumina poate fi oprita in orice moment apasand din nou butonul. Oprire automata: aprox. 4 minute
- Exista o pestera in partea din spatele cascadei.
- Zana de zana nu se misca, iar elementul aripii este detasabil.

Despre Playmobil:

Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.

Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării.
Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

 • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
 • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
 • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.


 • Copilul tău creşte cu Playmobil!
  Playmobil Playmobil Fantana fermecata a zanelor (9135): Fantana fermecata a zanelor 9135, Fantanafermecataazanelor9135, Fantana fermecata a zanelor ( 9135)

  3cheaps - compară prețuri pentru Playmobil Fantana fermecata a zanelor (9135)

  Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
  Brand
  Playmobil
  Categorii de varsta recomandate
  4 10
  Temă
  Fairy tale
  Numar figurine
  3 buc.
  Categorii de varsta recomandate
  4 10
  Temă
  Fairy tale
  Numar figurine
  3 buc.
  Meniu