3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Playmobil Masina Padurarului (PM6812)

0 Recenzii

Playmobil 6812

Availability: In Stock
de la 105.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Playmobil Masina Padurarului (PM6812). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

Cu masina de teren echipata si alaturi de cainele lui de vanatoare, padurarul verifica daca in padure este totul in regula. In vena masinii exista suficient spatiu de depozitare pentru hrana animalelor si lemne. Padurarul este pregatit! Are pusca incarcata si binoclu la indemana pentru a observa animalele din padure. Porneste la drum cu setul masina padurarului de la Playmobil. Setul include o figurina, doua veverite, o pusca si multe alte accesorii. Produs recomandat pentru copii cu varste curpinse intre 4 si 10 ani. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

Despre Playmobil:

Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.

Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării.
Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

 • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
 • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
 • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.


 • Copilul tău creşte cu Playmobil!
  Playmobil Playmobil Masina Padurarului (PM6812): Masina Padurarului PM 6812, MasinaPaduraruluiPM6812, Masina Padurarului (PM 6812)

  3cheaps - compară prețuri pentru Playmobil Masina Padurarului (PM6812)

  Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
  Brand
  Playmobil
  Categorii de varsta recomandate
  4 10
  Temă
  Country
  Numar figurine
  1 buc.
  Categorii de varsta recomandate
  4 10
  Temă
  Country
  Numar figurine
  1 buc.
  Meniu