Playmobil Politist Si Calul Sau (9260)

0 Recenzii

playmobil Country - Politist si calul sau (9260)

Availability: In Stock
de la 29.25 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiPentru un ofiter de politie calare, calul sau reprezinta nu numai un mijloc de transport, ci si un prieten drag. De ani de zile, ei au urmarit si au prins impreuna infractori . Se primeste un alt apel de urgenta. "Nicio problema!", striga ofiterul de politie de la Playmobil si sare pe calul sau. "Suntem deja pe drum!" Setul include: o figruina, calut, semne de circulatie si alte accesorii. Produs recomandat pentru copiii cu varsta peste 4 ani. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Atentie! Pericol de sufocare - contine piese mici.

Povestea Playmobil a inceput in anul 1876 in Germania, pentru ca in prezent jucariile companiei sa se bucure de un imens succes peste tot in lume.
Jucariile prezentate sub un aspect realistic, ce reproduc perfect obiectele folosite in lumea reala, ca accesorii ale diverselor personaje. Atentia pentru detaliu reprezinta o caracteristica dominanta pentru acesta marca de jucarii.
Primele seturi ale companiei reproduceau scene din viata indienilor din America, muncitorilor in constructii si cavalerilor medievali. Cu o experienta bogata, cei de la Playmobil incurajeaza copiii sa isi creeze propriile aventuri, lasandu-le astfel imaginatia si creativitatea sa infloreasca. Fiecare produs oferit pe piata reprezinta o experienta unica pentru orice copil.
Gama Playmobil cuprinde Farm, Poney Ranch si Life in the City ce ofera copiilor o prima viziune asupra vietii la tara sau la oras si a diverselor activitati tipice acestora.
O eventuala profesie viitoare poate fi incurajata de parinti prin joc achizitionand articole precum: Top Agents, Police, Fire Rescue, Hospital, Transport, Construction sau Animal Clinic.
Este foarte usor sa iti imginezi cum era pe timpul cowboy-lor, piratilor si cavalerilor medievali sau sa intri in lupta cu temutii dragonii cu ajutorul articolelor Western, Pirates, Knights, Treasure Hunters, Dragon Land, Stone Age.
Copilul tau creste cu Playmobil!Playmobil Playmobil Politist Si Calul Sau (9260): Politist Si Calul Sau 9260, PolitistSiCalulSau9260, Politist Si Calul Sau ( 9260)

3cheaps - compară prețuri pentru Playmobil Politist Si Calul Sau (9260)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Playmobil
Categorii de varsta recomandate
4 10
Temă
Country
Numar figurine
1 buc.
Categorii de varsta recomandate
4 10
Temă
Country
Numar figurine
1 buc.
Meniu