Police To Be Rose Blossom EDP 75ml

0 Recenzii

Police To Be Rose Blossom Eau de Parfum pentru femei 75 ml

Availability: In Stock
de la 75.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Apa de parfum To Be Rose Blossom lansată de renumita marcă italiană Police reprezintă o alegere perfectă pentru femeile curajoase și ambițioase. Combinând note de vanilie și picante, aroma întruchipează o explozie de emoții.   Aroma multilaterală fascinează prin complexitatea combinațiilor și diversitatea acordurilor evocate.
Vârful piramidei parfumate ia amploare cu acorduri intense de mandarină și pară, ce conferă compoziției o expresivitate inedită. În notele inimii pulsează motive delicate de gardenie, heliotrop, iasomie și lemn dulce, iar baza aromată fascinează cu accnte discrete de cedru, chihlimbar, mosc, pachouli și vanilie. Esența parfumată reflectă sublim frumusețea naturală și senzualitatea feminină. Compoziția floral-lemnoasă este perfectă atât pentru ocaziile speciale, cât și pentru zilele obișnuite.Parfum Police To Be Rose Blossom EDP 75ml: To Be Rose Blossom EDP 75 ml, ToBeRoseBlossomEDP75ml

3cheaps - compară prețuri pentru Police To Be Rose Blossom EDP 75ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Police
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de parfum (EDP)
Volum
75 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de parfum (EDP)
Volum
75 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu