Powerslide Swell Firefly 125

0 Recenzii

Powerslide Swell Firefly 125 - 46

Availability: In Stock
de la 1,483.20 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Powerslide Swell Firefly 125 este o nouă versiune a celor mai bune role de fitness. Rolele cu trei roți Swell Firefly 125 aduc în lumea inline un nou suflu al lumii interioare. Construite din materiale de înaltă calitate pentru un sprijin maxim și confort pentru cele mai solicitante performanțe, acestea sunt alegerea perfectă pentru toți iubitorii de antrenament intens de fitness. Partea superioară în formă anatomică, țesută ușor, sistem de prindere Trinity, spuma de memorie Recall fit sunt o garanție de confort și suport. Toate acestea completează un design modern, rulmenți Wicked ABEC 9 de înaltă calitate și roți Rowerslide Swell 125mm/83A și frână personalizabilă HABS. Powerslide Swell Firefly 125 sunt concepute în special pentru patinatorii avansați care doresc să avanseze în performanțele lor de maraton și semi-maraton.
 
Noua generație de role Powerslide Swell are un pantof reproiectat. Forma anatomică a părții superioare este mai largă pentru un confort mai mare, iar de confortul dumneavoastră se ocupă și flexul de pe părțile laterale ale rolelor. Cu toate acestea, partea superioară este rigidă pentru transferul maxim de energie în timpul antrenamentului. Noua spumă de memorie Recall Fit în zona călcâiului se adaptează perfect piciorului.
 
Partea superioară este confecționată din material tricotat de înaltă calitate Powerknit, care este respirabil și înconjoară perfect piciorul. Este atât de confortabil încât îl vei considera a doua ta piele. Powerknit este completat cu materialul TPU (poliuretan termoplastic) pentru a îmbunătăți stabilitatea. Materialul TPU foarte rezistent protejează vârful și partea laterală a rolelor atât în caz de cădere  cât și împotriva uzurii, crescând astfel durata de viață a rolelor și făcându-le un însoțitor minunat chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente.

Închiderea cu ajutorul unui șiret clasic, care este îmbunătățit printr-o prindere de siguranță și completat cu o cataramă de cataramă la gleznă și cu scai.
 
Sistem de montare a cadrului Trinity - cu cât sunt roțile mai mari, cu atât este mai important controlul și sprijinul pe role. Sistemul Trinity duce patinajul la un alt nivel. Rolele cu sistemul Trinity le depășesc în mod semnificativ pe cele convenționale. Trinity are cel mai mic centru de greutate posibil, ceea ce este deosebit de important mai ales la roțile mari. Acest lucru face ca rolele să fie mai ușor de controlat și are un feedback mai bun. Datorită unui transfer de energie mai bun, veți avea, de asemenea, o viteză mai mare și o întoarcere mai bună.
 
La rolele Powerslide Swell Firefly 125 veți găsi un cadru de aluminiu de înaltă calitate, rezistent, nu foarte înalt, Powerslide Elite 10.0 "- 255mm.
Din acest pachet fac parte și roți de înaltă calitate Powerslide Swell 125mm cu o duritate de 83A. Datorită cadrului mai mic, acestea se înclină mai bine la pământ și sunt o garanție a unui transfer de energie bun la reflectare. Roțile de 3x125mm vă permit să mergeți pe o pantă foarte lungă și să scoateți puterea la maxim din picioare. Toate acestea păstrând întoarcerea mult mai bună decât orice alte rolele viteză. Rolelor nu le lipsesc nici rulmenții de calitate Wicked ABEC 9.
 
Sistemul de frânare HABS (height adujstable brake system) este îmbunătățit este la  Powerslide Swell Firedly 125 ceva normal. Datorită lor o să frânați prudent și asta totul doar în câteva secunde.  Sunt foarte durabile și au o durată de viață mai lungă decât alte frâne.
 
În pachetul de role veți găsi, de asemenea extra MYFIT o inserție și MYFIT Archsupport, pentru o adaptare maximă chiar și pentru patinatorii cu role care au piciorul atipic.
 
Caracteristici:
Partea superioară: anatomică, cu spumă de memorie Recall Fit
Glezna: Tricotată Powerknit cu TPU
Închiderea: șireturi clasice, prindere de siguranță, cataramă, scai
Cadru: Powerslide Elite 10.6 "- 255mm, sistem de prindere Trinity
Rulmenți: WEC ABEC 9
Roți: Powerslide Swell 125mm / 83A
Frâne: HABS, detașabile
+ incluse în pachet Myfit skatesole și Myfit Archsupport
 
Numerotarea rolelor Powerslide Swell și Powerslide Kaze este schimbată. Vă recomandăm să comandați un număr mai mare decât purtați în mod normal. Dacă doriți să alegeți exact și sigur, pentru dimensiunile UE menționăm și lungimea branțului interior în mm.Role Powerslide Swell Firefly 125: SwellFirefly125

3cheaps - compară prețuri pentru Powerslide Swell Firefly 125

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Powerslide
Numarul rotilor
3 roti
Diametrul rotilor
125 mm
Duroscop roti 
85A
Clasificare rulment 
ABEC 9
Numarul rotilor
3 roti
Diametrul rotilor
125 mm
Duroscop roti 
85A
Clasificare rulment 
ABEC 9
Meniu