Prada La Femme L'eau EDT 35ml

0 Recenzii

Prada La Femme L’Eau EDT 35 ml Parfum

Availability: In Stock
de la 221.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiParfumerii casei de modă din Spania au creat un parfum minunat care va deveni un accesoriu invizibil pentru o femeie tânără. Într-o sticlă elegantă și sofisticată, se combină armonios note florale și orientale care se dezvăluie pe piele cu un buchet de lux.
În debut se dezvăluie mandarina proaspătă și veselă, care se învârte într-un dans fervent cu notele cremoase de frangipani. În inima parfumului veți experimenta tandemul rafinat de flori albe delicate de tuberoză cu respirația dulce și intoxicantă a ylang-ylang-ului. În final, notele lemnoase al compoziției dau o senzație de confort și lux catifelat. Cu acesta, te vei simți mereu incredibil de feminină și atractivă.  Parfum Prada La Femme L'eau EDT 35ml: La Femme L eau EDT 35 ml, LaFemmeLeauEDT35ml, La Femme L'eau EDT 35 ml

3cheaps - compară prețuri pentru Prada La Femme L'eau EDT 35ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Prada
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
35 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
35 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu