Prince Lionheart 4225

Prince Lionheart Incalzitor pentru Biberon Prince Lionheart pentru Calatorie (temanovel_4225)

Availability: In Stock
de la 88.00 RON loading...

allkids.ro
loading...

Noi iubim lucrurile simple! Nu ne plac firele, prizele, bateriile sau orice altceva care ar putea face viata copiilor mai complicata. Asadar, sistemul nostru de incalzire pentru recipiente "On-the-Go" este o modalitate simpla de fi pregatiti oricand la solicitarile burticilor infometate. Pur si simplu apasati butonul rosu al pernutei cu gel din interior pentru a se incalzi rapid si apoi,   incalziti-l în apa pentru a-l reutiliza, in mod repetat. Este atat de simplu ! Sursa instantanee de caldura: faceti clic pe discul rosu pentru a activa "cristalele" din interiorul pernei cu gel ce pastreaza recipientele calde pana la 2 oreNu este necesara nicio sursa de alimentare (priza, cuptor microunde sau pe gaz, etc. ) - ramaneti deconectat in timpul deplasariiSe introduce in apa fierbinte (timp de 10-15 minute) pentru reactivare; poate fi folosit in mod repetat de cate ori este nevoieVine la pachet cu husa de protectie termica cu fermoar, pentru recipient si pernuta cu gel  Fabricata din materiale non-toxice Modalitate de folosire: Apasati ferm pe discul rosu, metalic, de pe suprafata pernutei cu gel cu miro-cristale. Aceasta va declansa incalzirea pernutei cu care veti infasura recipientul al carui continut doriti a fi incalzit. Pentru reactivarea micro-cristalelor ( pentru folosire ulterioara, repetata ) introduceti pernuta cu gel in apa fierbinte, pentru 10-15 minute. Nu intepati, nu folositi in interiorul cuptoarelor cu microunde, electrice sau pe gaz. Nu este toxic. Nu lasati componentele produsului la indemana copiilor. Produs conform standardelor de siguranta EU si USA   Curatare simpla cu un textil umed sau uscat.

3cheaps - compară prețuri pentru Prince Lionheart 4225

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Prince Lionheart
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu