ProGARDEN V2200DF

0 Recenzii

ProGARDEN Pompa submersibila ProGARDEN V2200DF apa curata 2200 W 31200 l/h inaltime refulare 10 m 300 mm inox (4641002200)

Availability: In Stock
de la 1,057.15 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiMoara de uruiala si faina Micul Fermier este o moara electrica cu ciocanele ce va usureaza munca in gospodarie. Cu aceasta moara puteti efectua doua operatii: uruiala se face prin orificiul lateral cilindric prin care sa introduceti porumbul cu tot cu stiulete, iar prin orificiul larg de deasupra puteti sa faceti faina, dupa ce introduceti grauntele. Datorita sitelor de diferite dimensiuni puteti efectua productia pe care v-o doriti. Moara o puteti atasa de un suport special sau pe o masa/banc. Este prevazuta cu talpa de sustinere si suruburi de prindere. Cumpara 2 mori  si platesti transportul doar pentru 1. Convinge un prieten sa cumparati impreuna si economisiti 30 de lei.  Specificatii tehnice:

 • - Se pot macina si stiuleti prin orificiul lateral.
 • -Motor de 2,5 kw, 3000 rot. /min - alimentat la priza monofazata 230V/50HZ.
 • -16 ciocanele.
 • - Moara este pentru uz gospodaresc.
 • -Cuva, aparatori si site din metal de calitate.
 • - 4 site de rezerva cu diametrul gaurilor cuprins intre 2mm-5mm pentru faina si pentru uruiala.
 • -Manual de utilizare in limba romana.
 • - Capacitatea de productie : 200 kg/h
 • -Clasa de izolare : F
 • -Curent electric : 7.02 A
 • -Greutate 23,25 kg.  
Accesorii incluse: -4 site dimensiuni diferite -butuc cu 16 ciocanele pentru uruiala -manual in limba romana -suruburi de prindere -Cuva, aparatori si site din metal de calitate.
1.1 Descrierea produsului Moara 9FP-20C este folosita în principal pentru macinarea culturilor mici sau a altor produse, cum ar fi: grau-paie, orez-paie, cereale, orez, grau, porumb, fasole, arahide, pesle, trestie de zahar, manioc, rosii, cartofi, condimente, chili, usturoi, etc, în faina (pudra). Fermierii folosesc aceasta faina pentru hrana animalelor. Aceasta moara difera de alte produse similare deoarece are instalat un sistem de ventilatie superior, ventilatorul conduce curentul în masina, care accelereaza debitul crecind cu 30% puterea la iesire alte mori similare. Avantajul este ca se r educe consumul de electricitate  si ca nu se blocheaza cu produsele care trebuiesc sfarâmate, faina curgand cu usurinta prin sita. Pentru a se obtine o faina mai fina trebuie sa folositi o sita mai fina iar pentru o faina cu o granulatie mai mare se va folosi o sita cu gauri mai mari. Pentru aceasta moara exista  cinci tipuri de sita  in functie de nevoile dumneavoastra. Aceasta moara este un produs nou dezvoltat in fabrica producatorului Micul Fermier,  avand o structura compacta, o intrannere usoara, perfonnante superioare fiind utilizata pe scara larga. Permite o productie mare, in raport cu dimensiunile sale reduse. 1.2 Folosirea produsului: Starea de functionare si mediul înconjurator trebuie sa fie la o temperatura normala. 1.3 Conditiile de lucru: Locul de functionare al masinii ar trebui sa fie de ventilat, uscat, aerisit, cu luminozitate si prevazut cu echipament de stingere a incendiilor. 1.4 Informatii de interzicere: În special, se interzice utilizarea morii pentru: sfaramarea obiectelor din gradina cum ar fi chips-uri de fier, carbune, lemn, blocuri de piatra, etc. ; produse care pot genera gaz sau substame periculoase; alte operatii decât cele pentru care este destinata. 1.5 Impactul pentru mediu si energie: Nu exista nici un fel de afectiune pentru mediu si energie cu aceasta masina in stare de functionare normala, acest produs nu va produce poluarea mediului sau risipa de energie. 1.6 Siguranta: Este interzis sa lasan copiii sa se apropie de produs in timpul functionarii. Cu o întrebuintare normala si cu o functionare corecta, siguranta operatorului nu ar trebui sa fie amenintata. Masina a fost proiectata ca sa fie utilizata conform descrierii. Orice alt fel de utilizare poate duce la defectarea masinii si la punerea în pericol a utilizatorului, lucru pentru care nu poate fi tras la raspundere fabricantul sau comerciantul. Pentru mai multe informatii despre utilizarea si intretinerea morilor, va rugam accesati blogul nostru  AICI.Pompa ProGARDEN V2200DF: V 2200 DF, V 2200DF, V2200 DF

3cheaps - compară prețuri pentru ProGARDEN V2200DF

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
ProGARDEN
Tip
Pompă submersibilă
Putere
2200 W
Material carcasă
Oțel inoxidabil
Sursă de energie
Electric
Înălțime maximă de ridicare 
10 m
Temperatura maximă a apei
35 C°
Tip
Pompă submersibilă
Putere
2200 W
Material carcasă
Oțel inoxidabil
Sursă de energie
Electric
Înălțime maximă de ridicare 
10 m
Temperatura maximă a apei
35 C°
Meniu