3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Quiksilver Shutter Maro (EQYBP03500-CPPH)

0 Recenzii

Quiksilver Shutter Maro (EQYBP03500-CPPH)

Availability: In Stock
de la 216.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Quiksilver Shutter Maro (EQYBP03500-CPPH). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Obturatorul Quiksilver are un compartiment interior armat pentru depozitarea laptopului. Acest rucsac Quiksilver are un organizator intern. Rucsacul Quiksilver Shutter are un panou din spate întărit și curele reglabile pentru umăr. volumul 28 L material: 100% poliester dimensiunile sunt de aproximativ 49 x 32 x 22 cm compartimentul principal pentru fermoar bidirecțional, interior este un compartiment armat adecvat pentru depozitarea notebook-ului cu max. dimensiuni aproximativ 35 x 28 cm (15 ") un alt buzunar spațios pentru zip în ambele sensuri două buzunare frontale cu fermoar (într-un singur organizator) două buzunare laterale cu fermoar înălțime reglabilă curele de umăr panou spate consolidat fundul consolidat

3cheaps - compară prețuri pentru Quiksilver Shutter Maro (EQYBP03500-CPPH)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Quiksilver
Culoare
Maro
Culoare
Maro
Meniu