3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Raidlight ultraușoare funcționare talie Raidlight traseu activ curea

0 Recenzii

Raidlight ultraușoare funcționare talie Raidlight traseu activ curea

Availability: In Stock
de la 99.81 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Raidlight ultraușoare funcționare talie Raidlight traseu activ curea. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Trail Active Belt este o inovație în lumea Trail Running, unde fiecare detaliu vă poate îmbunătăți performanța. Greutate minimalista 105 g, detalii functionale si profil redus. Cu toate acestea, grație materialului elastic, spațiu pentru toate componentele esențiale, dar și un telefon elastic sau un telefon mai More. Forma ergonomică, cu o stabilitate excelentă, face Slight să uitați că centura activă Trail este tăiată în corp. O alegere ideală pentru Trail Running cu utilizare pe tot parcursul anului pe piste mai scurte în cursă și în antrenament. Formă anatomică confortabilă Material elastic 1 buzunar More cu fermoar Băuturi pentru bastoane / fixarea unui număr de curse Bucle de lipire Caracteristici de siguranță reflexive RaidLight oferă 1 an garanție pentru repararea sacului (cusături, fermoare) Material : 94% poliester, 6% elastan Greutate : 105 g Spălați cu apă rece dacă este necesar, nu spălați în mașina de spălat Nu utilizați emolienți și emolienți de țesături Nu fier Lăsați rinichii umedi sau umedi să se usuce în mod natural

3cheaps - compară prețuri pentru Raidlight ultraușoare funcționare talie Raidlight traseu activ curea

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Raidlight
Meniu