Ralph Lauren Safari for Men EDT 125ml

0 Recenzii

Ralph Lauren Safari For Men apă de toaletă 125 ml pentru bărbați

Availability: In Stock
de la 224.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Parfumul Ralph Lauren Safari pentru bărbați, creat în 1992, continuă să cucerească noile generații. Având un caracter foarte exotic, al unui safari fierbinte, totodată atrage atenția bărbaților cu farmecul impunător. Notele lemnoase și fougere atât de bine îmbinate în compoziția acestui produs, sunt dificile de găsit.
În nota inițială a compoziției dezvăluim arome de pelin, lămâie, eucalipt, bergamot, frunze de cedru și ienupăr. verdele acesteia nu este doar reconfortant, ci conferă și unicitate. "Inima" parfumului este deosebită. Notele de rozmarin, cimbru, busuioc, geranium, lavandă, scorțișoară și cuișoare au fost combinate, iar un ton de miros de piele a fost turnat în acest sunet picant-fouger. Notele finale se bazează pe moscurile din Caraibe, cărora li s-au adăugat arome din lemn de mușchi, lemn de santal, precum și misterul vetiverului și farmecul plin de patchouli. Ralph Lauren Safari pentru bărbați este un parfum potrivit bărbaților moderni și activi.Parfum Ralph Lauren Safari for Men EDT 125ml: Safari for Men EDT 125 ml, SafariforMenEDT125ml

3cheaps - compară prețuri pentru Ralph Lauren Safari for Men EDT 125ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Ralph Lauren
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
125 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
125 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu