Revell Spray Gun 29702

0 Recenzii

Revell Spray GUN Revell (RV29702)

Availability: In Stock
de la 129.17 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiMetoda aerograful este, probabil, cel mai sofisticat de a aplica vopseaua pe suprafața modelului. Numai prin Airbrushing puteți obține de amestecare perfectă a culorilor și diverse efecte speciale. versatilitate secretă și perfecțiunea acestei tehnici constă în faptul că în ea nu există nici un contact cu suprafața de culoare. Se poate, în plus față de înaltă precizie și dificil de vopsea și suprafețe inegale.
Noi și îmbunătățite „Starter Class aerograf este un model simplu și ieftin pentru incepatori. Culoare Tava se poate desprinde cu ușurință de acum Manevrați datorită snap gol „simplu clic, care simplifică foarte mult de lucru cu aerograful. Noul design ergonomic, de asemenea, garantează că instrumentul se potrivește confortabil în mână. Acest raport utilizează principiul de amestecare extern. Acest sistem nu trece prin nici un mecanism subtil de culoare și aerograf, care vă permite să lucrați cu un material mai dens decât aerograful pentru a amesteca culorile din interior. Aceasta este, desigur, foarte important, dacă doriți să obțineți modelator într-adevăr vopsea fără cusur. Acest set include, de asemenea, un furtun de aer pistol de pulverizare și regulator de presiune pentru conectarea unui recipient cu gaz comprimat. Acum, cele două elemente - un tub de control - formează o legătură între recipientul de gaz și aerograful în sine. Pachetul include începător „Starter Clasa aerografului și regulatorul de presiune furtun de aer și gaz.Pistol pentru vopsit Revell Spray Gun 29702: SprayGun29702

3cheaps - compară prețuri pentru Revell Spray Gun 29702

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Revell
Meniu