Ronnie Coleman Testogen Xr 90 caps

Ronnie Coleman Testogen Xr 90 caps

Availability: In Stock
de la 130.00 RON loading...

suplimente-sport.ro
loading...

Testosteronul este ceea ce face ca un barbat sa fie ... barbat. Afecteaza insa si metabolismul, masa musculara, pielea si libidoul. Daca ai peste 30 de ani exista sanse ca nivelul testosteronului din organism sa scada de la un an la altul. TESTOGEN-XR iti ofera incredere la pachet. Mai important, ingredientele au fost testate clinic pe oameni. In plus, reprezinta o combinatie 2 in 1, intrucat actioneaza si ca amplificator al nivelului de oxid de azot in corp. Ingrediente din produs:Acid aspartic (D-Aspartic Acid)Un compus alcaloid natural regasit in planta Huperzia Serrata care poate sprijini functiile cognitive si abilitatile mentale prin cresterea nivelului de acetilcholina in corp. Acetilcholina este una dintre substantele utilizate de nervi pentru a comunica cu creierul, muschii si alte tesuturi. AstraginAcesta este un compus natural constituit din Astagalus si Panax Notoginseng fractionat. In peste 12 studii diferite in-vivo si in-vitro, Astragin a demonstrat faptul ca poate sustine absorbtia nutrientilor esentiali, inclusiv absorbtia aminoacizilor precum arginina cu 66,7%, absorbtia vitaminelor cu 50,4%, absorbtia glucozaminei cu 41,9% si productia de ATP cu 18%. AgmatinaAgmatina este un neuromodulator endogen despre care s-a sugerat ca inhiba sinteza neuronala de oxid de azot si scade sinteza indutibila a acestuia. Mai exact, previne descompunerea oxidului de azot in organism, ceea ce are ca rezultat un flux sanguin imbunatatit de care poti beneficia atat la sala, cat si in afara acesteia. Horny Goat WeedPe langa numele amuzant, acest ingredient pe baza de plante este un supliment testat de-a lungul timpului in medicina chineza, care sprijina sanatatea sexuala si combate starea de oboseala. Tartrat de L-carnitinaEste o substanta naturala care contribuie la functionarea normala a metabolismului, poate ajuta la imbunatatirea vitalitatii si pote creste rata cu care sunt arse grasimile in organism. Administrare:Ca supliment alimentar, luati 3 tablete de testogen-XR inainte de prima masa si inca 3 comprimate cu 6-8 ore mai tarziu. ATENTIE: Datorit? naturii concentrate a acestui produs, administrati intr-un ciclu de 4 saptamani, urmat de o perioada de 2-4 saptamani de pauza.   Serving Size: 6 TabletsServings Per Container15 Amount Per Serving% Daily Value Vitamin D (As Cholecalciferol)500 IU125%Patented AsparTest (D-Aspartic Acid)3,120 mgAgmatine1,000 mgAstraGin (Astralagus membranceous)(root)50 mg      Testogen-XR Proprietary Blend2,422mgL-Carnitine Tartrate, Taurine, Horny Goat Weed (Epimedium grandiflorum)(herb), Nettles (root), Green Tea Extract (leaf), Calcium D-Glucarate  Percent (DV) Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Daily Value Not Established Other Ingredients:Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Croscarmellose Sodium, Silicon Dioxide, Pharmaceutical Glaze, Talc 

3cheaps - compară prețuri pentru Ronnie Coleman Testogen Xr 90 caps

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Ronnie Coleman
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu