Rotta Natura Coenzima Q10 15mg - 30 comprimate

0 Recenzii

Rotta Natura Coenzima Q10 15mg Rotta Natura 30cps

Availability: In Stock
de la 13.25 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiCaracteristici :

Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura. Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. De aceea, pentru orice solicitare fizica, mentala sau pentru probleme cardiovasculare este necesar un aport suplimentar.

Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii. Efecte :

    - asigura energia necesara contractiei normale a muschiului cardiac

    - asigura buna functionare a sistemului cardiovascular

    - creste nivelul de energie al organismului

    - asigura protectia celulelor si a membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant) Compoziție :

BT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) 15,3 mg. Info utile :

Recomandat:

    - in afectiuni cardiace

    - persoanelor cu varsta inaintata

    - in perioade solicitante fizic

    - sportivilor, pentru cresterea performantelor

    - pentru obtinerea unui nivel crescut de energie

Persoanele aflate sub tratament chimioterapic (poate reduce efectul acestuia) sau carora li se administreaza medicație pentru reducerea tensiunii arteriale (CoQ10 poate mari efectele tratamentului) pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului. Utilizare / administrare

1-2 cps. pe zi, cu 30 de minute inainte de meseSuplimente nutritive Rotta Natura Coenzima Q10 15mg - 30 comprimate: Coenzima Q 10 15 mg 30 comprimate, CoenzimaQ1015mg30comprimate, Coenzima Q10 15mg 30 comprimate, CoenzimaQ1015mg-30comprimate

3cheaps - compară prețuri pentru Rotta Natura Coenzima Q10 15mg - 30 comprimate

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Rotta Natura
Meniu