Royal Canin FIT 32 10kg

0 Recenzii

Royal Canin Fit 32 10 kg

Availability: In Stock
de la 244.89 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Formula nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 este recomandata pisicilor adulte cu varsta intre 1-7 ani, fiind special conceputa  sa raspunda tuturor cerintelor nutritionale ale pisicii pentru a-i sustine si a-i mentine starea de sanatate.        Chiar daca pisica adulta este activa si sanatoasa, este important sa ii mentineti sanatatea. Chiar si pisicile sanatoase au nevoie de o formula nutritionala de foarte buna calitate, sanatoasa, care sa contina un nivel optim de nutrienti benefici pentru a le  sustine pe durata varstei adulte.        
Pisica are nevoie de o formula nutritionala de foarte buna calitate pentru a indeplini toate cerintele varstei adulte, acesta este motivul pentru care solutia nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 ofera un profil nutritiv optim, cu un aport perfect echilibrat de nutrienti benefici pentru sustinerea si mentinerea starii ideale de sanatate a pisicii.    Formul a nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 are un  aport caloric special adaptat pentru a  sustine pisica adulta sa isi mentina greutatea ideala, ceea ce contribuie implicit la mentinerea formei fizice optime. Este normal ca pisica  sa formeze bezoare atunci cand isi ingrijeste blana proprie sau a altor pisici. Insa datorita includerii fibrelor alimentare specifice. Formula nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 contribuie la eliminarea parului pe care pisica dumneavoastra ar fi putut sa-l ingerere. Aceasta inseamna ca aparitia  bezoarelor este redusa in mod semnificativ. Mai mult, formula ROYAL CANIN® Fit 32 aduce un aport perfect echilibrat de nutrienti benefici, cum ar fi diverse vitamine si minerale, pentru mentinerea sanatatii aparatului urinar al pisicilor adulte asemenea pisicii dumneavoastra. La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale  specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Fit 32 , ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.Hrana pentru caini Royal Canin FIT 32 10kg: FIT 32 10 kg, FIT3210kg

3cheaps - compară prețuri pentru Royal Canin FIT 32 10kg

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Royal Canin
Varsta
Adult
Greutate
10 kg
Varsta
Adult
Greutate
10 kg
Meniu