SHOOT XT-160II

0 Recenzii

Shoot Lampa LED pentru filmari cu DSLR (XT-160II)

Availability: In Stock
de la 149.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

O lampa LED pentru videografi este un accesoriu obligatoriu pe care orice profesionist, si nu numai, il foloseste atunci cand filmeaza cu aparatul sau DSLR.

Acest kit de lumina este compus din 160 de LED-uri – 80 albe si alte 80 galbene, toate foarte puternice si echilibrate. Lampa vine in pachet si cu trei filtre, unul albastru, unul alb si unul galben, pentru lumina rece sau calda in functie de preferinte si nevoi.

Dispozitivul are pe partea din spate doua comutatoare separate pentru reglarea temperaturii de culoare.

Directia de iluminare poate fi ajustata nu numai in sus si in jos, ci si in stanga sau dreapta. De asemenea veti regasi si un indicator luminos al nivelului de putere.

Aceasta lampa LED DSLR pentru filmare cu DSLR poate fi montata pe orice aparat compatibil cu patina ISO 518-2006, de exemplu cum sunt cele de pe Canon, Nikon, Sigma, Olympus, Pentax.

Produsul nu contine ACUMULATORI. Aveti varianta sa folositi 6 baterii AA sau un acumulator dedicat de camera.Lampa video SHOOT XT-160II: XT 160 II, XT160II, XT 160II, XT-160 II

3cheaps - compară prețuri pentru SHOOT XT-160II

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
SHOOT
Meniu