SILTAL IHPB40NW

0 Recenzii

siltal Frigider cu o usa SILTAL Cuore IHPB40NW, Clasa A+, Capacitate 380 l, No frost, Alb (ART6531)

Availability: In Stock
de la 1,654.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiGama Cuore este gândită pentru a întregi inima casei. Timpul pe care îl petrecem cu familia este din ce în ce mai scurt. Acest timp se diminuează din cauza orelor petrecute în trafic, orelor suplimentare la birou, cozilor la care stăm la supermarket. Ne destindem doar atunci când ajungem acasă, când ne reîntâlnim copiii și partenerul, când gătim și suntem adunați în jurul mesei. Gama Cuore a fost gândită pentru a întregi inima casei. Frigiderul Cuore sau „inima albă, crem ori gri va fi elementul central al bucătăriei tale.  Clasa A+ O clasă de eficiență energetică ridicată înseamnă facturi de energie mai mici, economie de bani și alocarea lor pentru lucrurile care contează cu adevărat.

 No Frost Acum nu mai ești nevoită să pierzi timpul decongelând combina frigorifică. Dotată cu cea mai bună tehnologie, totul se întâmplă automat deoarece aerul umed și vaporii de apă emanate se transformă în gheață în compartimentul congelatorului, iar tu nu mai ai bătăi de cap.

 Iluminare LED Față de iluminarea convențională, iluminarea cu led asigură o lumină puternică, robustă și rece, un consum redus de energie și o durată mare de viață.

 Sertar cu controlul umiditatii Legumele și fructele vor fi în permanență fresh fără a-și pierde nutrienții ori vitaminele datorită acestui sertar special dotat cu control pentru umiditate.

 Rafturi din sticla securizata Știm că pentru o familie numeroasă trebuie să gătești mult și des. Rafturile acestui aparat sunt din sticlă securizată, capabile să susțină greutăți mari, vase voluminoase si tăvi masive.

 Volum mare Cu o capacitate totală netă de 401 litri, poți depozita o cantitate mare de alimente in condiții optime de păstrare și prospețime.

 Alarma usa Ești în siguranță dacă uiți ușa deshisă sau aceasta nu a fost închisă bine. Aparatul te avertizează sonor până când este remediată situația.

 Sertar OptiFresh Special conceput pentru alimentele pe care urmează să le gătești și nu vrei să le congelezi. Poți depozita în siguranță pește crud sau marinat, diferite tipuri de carne, brânzeturi.

 Panou Push Button Panoul intuitiv integrat în interior te ajută să reglezi rapid temperatura în funcție de nevoi și de sezonalitate. Poți schimba oricând temperatura pentru a păstra alimentele tale în cea mai bună formă!   Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net (l): 380
Sistem de racire: No Frost FRIGIDER Volum net frigider (l): 380
Numar rafturi frigider: 4
Numar de rafturi pe usa: 5
Suport pentru oua: Da
Dispenser apa: Nu DETALII TEHNICE Numar de compresoare: 1
Iluminare interioara: Da
Nivel zgomot (dB): 41
Consum energetic (kWh/an): 169
Functii: Sertar cu controlul umiditatii, Alarma usa
Caracteristici speciale Iluminare: LED, Rafturi din sticla securizata, Sertar OptiFresh, Panou Push Button
Usi reversibile: Da
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 186 x 59.5 x 65
Culoare: Alb
Garantie: 4 ANI garantie extinsaFrigider SILTAL IHPB40NW: IHPB 40 NW, IHPB 40NW, IHPB40 NW

3cheaps - compară prețuri pentru SILTAL IHPB40NW

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
SILTAL
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A+
Consum anual de energie
169 kWh/an
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A+
Consum anual de energie
169 kWh/an
Numar rafturi
4
Latime
59.5 cm
Inaltime
186 cm
Adancime
65 cm
Capacitate neta frigider
380 litri
Usa reversibila
Da
Display
Da
Dozator de apa
Nu
Dozator de gheata
Nu
Numar de compartimente pe usa
5
Numar compresoare
1
Nivel zgomot
41 dB(A)
Meniu