STIHL HSA 56

0 Recenzii

Stihl Trimmer gard viu STIHL HSA 56 fara acumulator si incarcator (45210113500)

Availability: In Stock
de la 559.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiAparat de tuns gard viu, fără fir, cu performanțe foarte bune de tăiere pentru tăierea gardurilor vii și arbuștilor acasă. Ușor de folosit. Operație silențioasă. Nu este nevoie de protecție la urechi. Lamela de tăiere față-verso. Geometria geometrică a lamelor în formă de picături inovatoare deține mai bine ramurile în lamă. Dispune de acumulator AK 10 și încărcător AL 101 ca standard.

Mâner moale
Datorită dispozitivului de comandă cu două mâini și mânerului moale cu funcția de blocare a pârghiei și a pârghiei, utilizatorul are întotdeauna un dispozitiv de tăiat gard viu fără probleme.

Operatiune silentioasa
Dispozitivele sistemului de alimentare cu acumulator STIHL COMPACT sunt atât de silențioase încât nici măcar nu aveți nevoie de protecție la urechi.

Acumulator AK 10
Baterie litiu-ion compactă pentru sistemul de alimentare cu acumulator COMPACT cu o tensiune de 36 V și o capacitate de 118 Wh. Durata de viață a bateriei depinde de tipul dispozitivului. Cu indicator de nivel de încărcare (LED). Compatibil cu încărcătoarele AL 101, AL 100, AL 300 și AL 500.

AL 101 încărcător
Încărcător pentru sistemul de alimentare cu acumulator STIHL COMPACT. Cu indicatorul modului de funcționare (LED) și cravată de cablu cu bandă Velcro. Încărcătorul poate fi montat pe perete, dacă este necesar.

Sistem inovator de tăiere
Forma lamei a fost optimizată pentru a prinde ramurile și a le ține pe lama pentru a tăia tăietura și a servi ca o protecție integrată a lamei.

Poziția intermediară a bateriei în dispozitiv
Bateria poate fi introdusă în dispozitiv în 2 etape. În prima etapă de blocare - poziția intermediară - bateria este fixată în dispozitiv, dar nu atinge contactele din dispozitiv. În cea de-a doua etapă de blocare - poziția de operare - bateria este complet introdusă și atinge contactele din dispozitiv.

Suport pentru vârful lamei
Protectorul de vârf vine în mod standard și face mai ușor tăierea în apropierea solului sau a pereților, protejând în același timp tăietorii speciali de deteriorări

Lamele de tăiere față-verso
Mașinile de tăiat gard viu STIHL cu lame de tăiere față-verso tăiate atât vertical cât și orizontal

Design cu două mâini
Instrumentul se pornește cu ușurință prin activarea ambelor comutatoare pe mânerul buclei și pe mânerul din spate în același timp. Viteza de tăiere este variabilă în mod continuu, folosind comanda din spate, pentru o tăiere fină și precisă. Designul celor două mâini este potrivit atât pentru utilizatorii din stânga cât și pentru cei drepți.

Masina de tuns gard viu STIHL HSA 56: HSA56

3cheaps - compară prețuri pentru STIHL HSA 56

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
STIHL
Tip Masina de tuns gard viu
Masina de tuns gard viu cu acumulator
Tensiune de alimentare
36 V
Lungime utila cutit
450 mm
Greutate
2900 g
Tip Masina de tuns gard viu
Masina de tuns gard viu cu acumulator
Tensiune de alimentare
36 V
Lungime utila cutit
450 mm
Greutate
2900 g
Meniu