STIHL RT 4082 (61402000004)

0 Recenzii

STIHL Tractoras de tuns gazon STIHL RT 4082.2, Putere motor 9.7 CP, Latime de taiere 76 cm, Sac colector iarba (61402000004)

Availability: In Stock
de la 12,151.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

  Tractorasul de gazon STIHL RT 4082 este perfect dacă doriți să tundeti cu precizie gazonul. Datorită micului său cerc de întoarcere și cu o vedere frontala fara obstacole, puteți lucra deosebit de eficient, în special în grădini cu copaci, arbuști și paturi de flori. Scaunul șoferului poate fi deplasat și reglat la o înălțime confortabilă fără scule. Cadrul profund al tractorasului asigură montarea și demontarea fără efort. Cu autopropulsarea cu o singura pedala, direcția de deplasare poate fi schimbată convenabil între treapta de mers înapoi și înapoi cu ajutorul unei pârghii de mână pentru a facilita manevrarea rapidă. Lamele punții de cosit pot fi, de asemenea, cuplate și decuplate foarte ușor de la panoul de comandă. Cosul de colectare a ierbii, cu o capacitate de 250 de litri, poate fi ușor de deschis de pe scaunul șoferului tragând mânerul arcului, prin care tăieturile sunt complet rasturnate . Sistemul de management al colectarii asigură cea mai bună culegere posibilă a ierbii pe întreaga lățime de tăiere. Puteți, de asemenea, opțional să modernizați acest tractoras cu o inserție pentru mulci. Aici, tăieturile de iarbă sunt lăsate pe gazon ca îngrășământ natural pentru a promova creșterea gazonului.

 Anvelope pentru gazon
Pneurile mari de gazon ale tractorasului Stihl protejează gazonul. Datorită umărului rotunjit al pneurilor, acestea reduc formarea de piste de rulare.

 Prindere pentru remorca
Cârligul integral de remorcare permite montarea ușoară a echipamentelor, cum ar fi remorca basculantă convenabilă PICK UP 300, care poate fi de asemenea utilizată ca o roaba

 Reglarea înălțimii de tăiere central
Pârghia pentru reglarea centrală este amplasată direct lângă scaunul șoferului. Permite reglarea individuală a înălțimii de tăiere în până la opt trepte.

 Cadru robust
Construcția robustă a cadrului asigură stabilitatea necesară și confortul de conducere. Designul compact al tractorasului STIHL impresionează și atunci când lucrați cu atașamente precum setul de curățare a zăpezii, de exemplu.
 

 Scaun reglabil si arc
Poziția perfectă a scaunului poate fi reglată fără utilizarea instrumentelor. Acest lucru permite ajustarea individuală a scaunului șoferului la aproape orice dimensiune a corpului.

 Cerc de cotire mic
Datorită designului compact al carcasei, tractorasele STIHL sunt potrivite și pentru pasaje înguste și peluze cu creștere densă a copacilor și numeroase tufișuri. Vederea frontală fără obstacole asigură un grad ridicat de manevrabilitate.

 Pas mic
Pasul scazut pe tractorasele STIHL ofera un spatiu suficient pentru picioare si permite montarea si demontarea confortabila.

 Sistemul de management al colectarii
Sistemul de management al colectarii de pe ambele părți ale punții de cosit asigură o adunare optimă a lamelor de iarbă pe toată lățimea de lucru. Ghidează iarba la lamele de cosit.

 Cos colector pentru iarbă cu mâner cu arc
Cosul colector de iarbă din plastic poate fi golit fără efort de pe scaunul șoferului cu ajutorul unui mâner cu arc. Proiectul "dumper" asigură o umplere optimă și golirea reziduală a cosului colector. Curățarea poate fi efectuată cu ușurință.

 Pedala de autopropulsie
Cu autopropulsia STIHL cu o singură pedală, direcția de deplasare poate fi schimbată convenabil între treapta de mers înapoi și înapoi cu ajutorul unei pârghii de mână pentru a facilita manevrarea rapidă. Pedala sensibilă la presiune permite controlul fin al vitezei dintre viteza maximă și starea de repaus. Pedala de frână separată asigură oprirea imediată.

 Ambreiaj cu lamă electromagnetică (EBC)
Sistemul de ambreiaj pentru activarea punții de cosit facilitează cuplarea și decuplarea lamelor. Acesta poate fi operat convenabil de la panoul de control.

Specificatii tehnice:

Peluze pana la
4.000 m2

Latimea de taiere
80 cm

Inaltimea de taiere
35-90 mm

Cos colector
250 litri

Capacitate rezervor
6 litri

Deplasare
452 cm3

Putere nominala
7,6 kW / 10,3 PS

Viteza de lucru
2.700 rpm

Lungimea tractorasului
213 cm

Inaltimea tractorasului
118 cm

Latimea tractorasului
90 cm

Greutate
202 kg

Nivelul de putere acustica garantat LWAd [dB (A)]
100 dB (A)

Nivelul de presiune acustica masurat LpA
86 dB (A)

Tractor pentru tuns iarba STIHL RT 4082 (61402000004): RT 4082 61402000004, RT408261402000004, RT 4082 ( 61402000004)

3cheaps - compară prețuri pentru STIHL RT 4082 (61402000004)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
STIHL
Putere motor
9.7 CP
Lățime de tăiere
76 cm
Înălțime reglabilă
Da
Sac colector iarbă
Da
Capacitate colector iarbă
200 L
Înălțime de tăiere
35 90mm
Putere motor
9.7 CP
Lățime de tăiere
76 cm
Înălțime reglabilă
Da
Sac colector iarbă
Da
Capacitate colector iarbă
200 L
Înălțime de tăiere
35 90mm
Meniu