SUNSYSTEM Panou solar plan, 1.66 m , Sunsystem Standard PK ST 1.66 (1L01000100)

SUNSYSTEM Panou solar plan, 1.66 m , Sunsystem Standard PK ST 1.66 (1L01000100)

Availability: In Stock
de la 1,149.00 RON loading...

construkt.ro
loading...

Panou solar plan, 1.66 m, Sunsystem Standard PK ST 1.66Panou solar plan, Sunsystem Standard PK ST se utilizeaza pentru obtinerea energiei verde prin costuri minime, la un randament ridicat in exploatare. O investitie inteligenta, ce va poate furniza necesarul de apa calda menajera anual fara niciun constum energetic conventional si cu costuri de intretinere neglijabile. Constructia de tip harpa a absorberului duce la pierderi de presiune dinamice foarte mici si, ca urmare, la consumuri scazute de energie. Fiecare panou solar este verificat hidraulic inainte de a fi livrat. Geamul de protectie este de tip Durasolar P+. Ca urmare a structurii sale prismatice el capteaza chiar si razele solare indirecte si le dirijeaza catre absorber. Permite trecerea razelor solare dar limiteaza reflexia acestora in afara panoului solar. Este un geam cu continut scazut de fier (FeO , 0,02%) ceea ce ii confera un coeficient ridicat de transmisie a energiei a carei valoare este Tsol90,7%. Durasolar P+ este un geam calit la cald rezistent la conditiile atmosferice externe: vant, zapada, grindina. Garnitura de etansare este realizata din silicon rezistent la radiatiile UV si asigura o inchidere ermetica intre geam si cadrul de aluminiu. Beneficii client:Ideal pentru locuinta;Usor de utilizat si eficient;Eco. Avantaje produs:Cadrul din aluminiu este conceput sa reziste conditiilor dificile ale mediului exterior astfel incat sa ii asigure o fiabilitate ridicata. Conceptia cadrului permite un montaj usor si sigur. Izolatia termica din vata minerala asigura pierderi termice minime chiar si in conditii climatice dificile. Absorberul este realizat in intregime din cupru si este format dintr-o retea de tevi cu aripioare acoperite cu o substanta speciala pentru o absorbtie maxima a radiatiei solare. Acoperirea absorberului este diferita intre modelele STANDARD si SELECT:La modelul STANDARD este acoperirea este realizata cu un lac special de culoare neagra care este o solutie rentabila pentru zonele cu insolatie puternica sau unde folosirea apei calde este sezoniera (in perioada calda a anului)La modelul SELECT se foloseste o acoperire foarte selectiva , eta plus, de culoare bleu safir care este o combinatie ceramica-metal aplicata pe aripioarele din cupru. Datorita gradului ridicat de absorbtie (95%) si a gradului redus de dispersie termica (sub 5%), panourile solare SELECT sunt o solutie ideala pentru sistemele solare termice folosite pe parcursul intregului an.

3cheaps - compară prețuri pentru SUNSYSTEM Panou solar plan, 1.66 m , Sunsystem Standard PK ST 1.66 (1L01000100)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
SUNSYSTEM
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu