Samsung AR09RXWXCWKNEU / XEU Wind Free Standard

0 Recenzii

Samsung Aer conditionat Samsung Wind Free AR09RXWXCWKNEU, 9000 BTU, Wi-Fi, A++, Inverter, R32 (2019), Alb (AR09RXWXCWKNEU)

Availability: In Stock
de la 2,915.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Racire rapida si fara vant direct: Wind-Free

Racirea fara curent de aer direct mentine un nivel confortabil de racoare in mod eficient, fara senzatia neplacuta de curent rece. Aerul rece este dispersat cu blandete prin 21 000 de micro orificii, ca sa nu-ti fie prea cald sau prea frig.
  Te racoresti mai repede

Fast Cool
Raceste rapid dintr-un colt in altul, astfel incat te simti confortabil oriunde te-ai afla. Tehnologia Digital Inverter 8-Pole raceste aerul cu 43% mai rapid* iar arhitectura triunghiulara disperseaza aerul rece mai amplu si mai departe**.

* Testat pe modelul AR07M5170HA comparativ cu modelul Samsung conventional ARN-CM63B.
** Testat pe AR09FSSSBWK comparativ cu modelul conventional Samsung AQV12TWS.   Controleaza-l oricand si oriunde

Smart Wi-Fi folosind aplicatie SmartThings
Folosind controlul Wi-Fi cu aplicatie SmartThings* poti sa controlezi functiile de la distanta si il poti programa. In plus, te informeaza in timp real despre cum functioneaza si iti permite sa monitorizezi si sa limitezi consumul de energie.

* Disponibil pe dispozitive iPhone si Android. Este necesara conexiune la retea. Este necesara crearea unui cont intr-o aplicatie Samsung.   Ramai confortabil fara schimbarea setarilor

Modul 2 Step Cooling, Wind-Free

Modul 2 Step Cooling raceste rapid aerul in modul de Racire rapida, apoi se comuta automat pe modul Wind-Free pentru a mentine temperatura. Ca sa te simti confortabil, fara zone reci, fara sa fie nevoie sa schimbi setarile.   Filtru rapid si usor de curatat

Easy Filter Plus
Easy Filter plus este pozitionat afara, deasupra, astfel poate fi scos, curatat si pus la loc cu usurinta - fara deschiderea carcasei. Invelisul sau antibacterian filtreaza praful, contaminantii periculosi din aer si alergenii*.

*Testat in laboratoare din Coreea (FITI/KEMTI) si Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii specifice de testare si pot varia in functie de factorii de mediu.   Performanta stabila, de durata

Triple Protector Plus
Cu tehnologia Triple Protector Plus, functioneaza in cele mai dificile medii. Previne supraincarcarea, fara un stabilizator de tensiune separat*, are un strat anticoroziv si poate suporta conditii extrem de vitrege.

* Testat pe modelul AR09HPSDDWK/SG comparativ cu modelul Samsung conventional AR09HPSDFAP/RC.Aer conditionat Samsung AR09RXWXCWKNEU / XEU Wind Free Standard: AR 09 RXWXCWKNEU XEU Wind Free Standard, AR09RXWXCWKNEUXEUWindFreeStandard, AR 09RXWXCWKNEU / XEU Wind Free Standard

3cheaps - compară prețuri pentru Samsung AR09RXWXCWKNEU / XEU Wind Free Standard

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Samsung
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Inverter 
Da
Clasa de energie racire
A++
Capacitate de racire max.
2.75 kW
Clasa de energie incalzire
A
Capacitate de incalzire max.
3.2 kW
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Inverter 
Da
Clasa de energie racire
A++
Capacitate de racire max.
2.75 kW
Clasa de energie incalzire
A
Capacitate de incalzire max.
3.2 kW
Nivel de zgomot (interior / max.)
37 dB
Nivel de zgomot (exterior / max)
54 dB
Latime (interior)
82.8 cm
Inaltime (interior)
26.7 cm
Adancime (interior)
26.5 cm
Greutate (interior)
9.4 kg
Latime (exterior)
66 cm
Inaltime (exterior)
47.5 cm
Adancime (exterior)
24.2 cm
Greutate (exterior)
22.8 kg
Meniu