3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Sanotechnik PROMO cabina dus Walk-In Sanotechnik Sanoflex, Freedom II, 100 x H195 cm -MP100

0 Recenzii

Sanotechnik PROMO cabina dus Walk-In Sanotechnik Sanoflex, Freedom II, 100 x H195 cm -MP100

Availability: In Stock
de la 1,454.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Sanotechnik PROMO cabina dus Walk-In Sanotechnik Sanoflex, Freedom II, 100 x H195 cm -MP100. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Cabina dus Walk-In Sanotechnik, Freedom II, 100 x H195 cm          Cabina de dus Walk-In Sanotechnik face parte din colectia Freedom II avand sticla securizata de 8 mm cu un invelis de tip Easy Clean ce impiedica depunerea calcarului si ajuta la o curatare mai usoara.  Profilele din aluminiu si cu un reglaj de pana la 2 cm sunt de culoare crom astfel ofera posibilitatea de compensare a neregularitatilor peretelui. Cabina de dus vine impreuna cu un brat stabilizator extensibil de 70-110 cm, doua cleme de fixare pe pardoseala sau cadita de dus, profile la perete si chedere de etansare. Aceasta detine dimensiunea de 1000 x H1950 mm denota un avantaj real in curatarea acesteia. Montajul se realizeaza pe pardoseala sau pe cadita de dus aceasta detinand astfel un prag de trecere din aluminiu ce nu permite patrunderea apei in afara cabinei.

3cheaps - compară prețuri pentru Sanotechnik PROMO cabina dus Walk-In Sanotechnik Sanoflex, Freedom II, 100 x H195 cm -MP100

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Sanotechnik
Meniu