Sennheiser HD 820

0 Recenzii

Sennheiser HD 820

Availability: In Stock
de la 7,999.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiProducator: Sennheiser
Model: HD 820


Descriere
HD820 - Noul etalon audiofil al castilor inchise
Beneficiati de toate avantajele unei casti deschise si de confortul unei casti inchise pe care o puteti asculta oriunde cu noile etaloane acustice propuse de Sennheiser, HD 820! Sunet transparent, design transparent nonrezonant din sticla si dinamica uimitoare.

Bucurati-va de un sunet deschis dintr-o constructie inchisa
Vivid, completa, transparenta, natural, scena sonora propusa de HD 820 este identica cu a celor mai performante casti hi-end deschise. Ceea ce nu va asteptati deloc de la castile circumaural inchise. Cu HD 820 puteti explora si redescoperi muzica la o calitate absoluta de referinta, fara a deranja zona de confort a altora. Astfel, HD 820 nu numai ca deschid campul sonor printr-o tehnologie inovativa, ci si noi locuri si oportunitati pentru a va bucura de muzica preferata in deplina liniste.

Tehnologia transparentei acustice
Performanta transparenta a HD 820 a fost realizata printr-o inovatie speciala: difuzoarele legendare "Ring Radiator" concepute de Sennheiser sunt echipati cu capace de sticla unice. Descoperind aspectul grozav al componentei tehnice, aceasta trasatura vizibila a fost dezvoltata in intregime tinandu-se cont de performantele sunetului: sticla concava reflecta undele sonore din spatele difuzorului catre un material fonoabsorbant, ceea ce are ca rezultat o rezonanta minima. Astfel, undele sonore reflectate dispar ca si cum ar fi in casti deschise.

Excelenta tehnica
Fabricate in Germania, castile HD 820 se disting si datorita atentiei extraordinare acordate fiecarui detaliu: de la earpadurile extra-confortabile care izoleaza ascultatorul de zgomotul ambiental, cablurile OFC argintate cu mufe placate cu aur, la headbandul robust metalica cu un element de amortizare interior. Primiti astfel o experienta de ascultare fara egal, care poate fi imbunatatita prin asocierea cu amplificatorul Sennheiser HDV 820, partenerul perfect pentru HD 820.

Casti Sennheiser HD 820: HD820

3cheaps - compară prețuri pentru Sennheiser HD 820

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Sennheiser
Tip casti
Portabile pe cap
Transfer de date
Cablu
Frecventa min.
6 Hz
Frecventa max.
48000 Hz
Sensibilitate
103 dB
Lungime cablu
300 cm
Greutate
360 g
Tip casti
Portabile pe cap
Transfer de date
Cablu
Frecventa min.
6 Hz
Frecventa max.
48000 Hz
Sensibilitate
103 dB
Lungime cablu
300 cm
Greutate
360 g
Meniu