Skil F0151558AA

SKIL Rindea electrica Skil 1558AA (F0151558AA)

Availability: In Stock
de la 185.51 RON loading...

edigital.ro
loading...

Rindea precisa, pentru prelucrare perfecta
Rindeaua Skil 1558 este construita pentru putere, performanta si durabilitate. Aceasta rindea este echipata cu motor de 600 W si abordeaza cu usurinta orice lucrare de netezire, chiar si in materiale dure sau neuniforme. Este unealta ideala pentru o serie de aplicatii de prelucrare, cum este scurtarea usilor, tesirea colturilor si netezirea suprafetelor. Constructia usoara, cu manerul moale si butonul mare de reglajul adancimii de prelucrare, care serveste si ca maner frontal aditional, asigura confortul optim si controlul uneltei. Gradatia de adancime clar vizibila permite selectia simpla a adancimii de prelucrare. Aceasta rindea se livreaza cu un adaptor de aspirare, pentru atasarea aspiratorului.

Rindelele de inalta calitate Skil asigura reglajul precis al adancimii si o finisare neteda
Skil, inventatorul circularului de mana inca din 1924, isi bazeaza dezvoltarea rindelelor sale electrice pe experienta dobandita in decursul anilor in fabricarea uneltelor pentru prelucrarea lemnului. Acesta inseamna ca Skil stie exact cum trebuie sa fabrice rindele electrice cu reglajul precis al adancimii de prelucrare, care ofera o finisare perfect neteda a fiecarei piese prelucrate.

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Aceasta rindea este prevazuta cu lame reversibile, care ofera durata de viata dubla. Cand lama se uzeaza pe o parte, o intoarceti si puteti continua lucrul. Doua santuri in forma V, aplicate in placa de baza a rindelei, usureaza tesirea muchiilor si a colturilor. Cheia are un spatiu de depozitare in corpul rindelei, deci este totdeauna la indemana, cand aveti nevoie. Pentru mentinerea curateniei locului de munca, puteti conecta cele mai multe aspiratoare casnice standard, folosind adaptorul de aspirare atasat.

Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE

Tip lucrare Hobby
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Lemn
Functii Reglaj precis adancime
Continut pachet 1 x Cheie
2 x Panza
1 x Adaptor aspirare
Culoare Multicolor
CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 600 W
Nivel zgomot 101 dB
Tensiune alimentare 230 V
Viteza maxima (rpm) 17000
Turatie mers in gol (rpm) 17000
DIMENSIUNI

Greutate 2.5 Kg
PERFORMANTE

Adancime de rindeluire 2 mm
Latime de rindeluire 82 mmRindea electrica Skil F0151558AA: F 0151558 AA, F 0151558AA, F0151558 AA

3cheaps - compară prețuri pentru Skil F0151558AA

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Skil
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu