Square Enix Octopath Traveler (Switch)

0 Recenzii

SquareEnix Octopath Traveler Nintendo Switch

Availability: In Stock
de la 231.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiOctopath Traveler este un RPG nou-nouţ dezvoltat de Square Enix în exclusivitate pentru consola Nintendo Switch. Creatorii jocului Bravely Default revin cu o nouă lume fantastică adusă la viaţă de un mix de CG, pixel art şi efecte vizuale numit de producători „HD-2D. Începe călătoria cu unul dintre cei 8 protagonişti, fiecare având propriile origini, abilităţi şi obiective. Unde va începe călătoria ta? Cu cine te vei alia? Unde vei merge în continuare? Răspunsul la toate aceste întrebări şi multe altele depind doar de tine. Fiecare personaj are propria cale de acţiune care poate fi folosită pentru a interacţiona cu oamenii pe care îi întâlnesc, în mod diferit. Spre exemplu, războinicul, Olberic poate provoca pe aproape oricine la duel. Prin intermediul duelului acesta îl poate demasca pe infractor şi îl poate trimite la judecată, sau îi poate da la o parte pe cei care-i stau în cale! Dansatorul, Primrose, pe de altă parte, îi poate convinge pe ceilalţi să o urmeze. Cu ajutorul acestei abilităţi poate identifica o personă dispărută şi o poate aduce înapoi sau îi poate atrage pe inamici în capcană. Primrose poate invoca un personaj vrăjit pentru a o ajuta în luptă!Data de lansare: 13.07. 2018
Garantie Persoana Fizica: 0
Gen: Adventure
Platforma: Nintendo Switch
Limita de varsta: 12+
Greutate Colet: 0.1Software - jocuri Square Enix Octopath Traveler (Switch): Octopath Traveler Switch, OctopathTravelerSwitch, Octopath Traveler ( Switch)

3cheaps - compară prețuri pentru Square Enix Octopath Traveler (Switch)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Square Enix
Platforma
Nintendo Switch
Categorie joc
RPG
Platforma
Nintendo Switch
Categorie joc
RPG
Meniu