3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Strend Pro Scaun leagan suspendat SUMATRA

0 Recenzii

Strend Pro Scaun leagan suspendat SUMATRA

Availability: In Stock
de la 1,299.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Strend Pro Scaun leagan suspendat SUMATRA. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

                                           Scaun leagăn suspendat
· Scaunul le a găn suspendat este perfect pentru orice persoană, care dorește un design mai răsfăţat în interiorul casei. Acesta se asociază cu confortul, fiind obiectul potrivit pentru relaxare în zilele de vară şi nu numai. Funcţia lui principală fiind legănarea, acesta cu succes poate înlocui fotoliile clasice.

·Dacă vă este dor copilărie şi doriţi să simţiţi în casa dumnevoastră prezenţa unui aer de copilărie, de leagăn, atunci un scaun leagăn suspendat este tocmai ceea de ce aveţi nevoie. Că interiorul să primească un aspect plăcut, trebuie să alegeţi corect locul unde îl instalaţi, materialul din care este construit acesta şi formă. Materialul poate fi din: ratansintetic, lemn, rogojină, plastic, acril, metal. Stilul poate fi diferit, de la cel clasic până la unul minimalist, care şi la ora actuală mai atrage atenţia. Dacă alegeţi un fotoliu din ratansintetic, împletit sau din pânză, atunci designul va avea o notă de magie şi farmec. Dacă aveţi de gând să amplasaţi un scaun leagăn suspendat în grădină, atunci trebuie să optaţi că materialul acestuia să fie unul artificial , şi mai solid, cum ar fi cel din ratan sintetic pentru a evita deteriorarea acestuia datorată condiţiilor meteorologice.
·În general, astfel de scaune suporta o greutate de maxim 150 kg, iar înălţimea este de 2 m.
·Fabricat din ratan sintetic, structura metalica.
·Pernele sunt incluse.
 

3cheaps - compară prețuri pentru Strend Pro Scaun leagan suspendat SUMATRA

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Strend Pro
Meniu