T-DAGGER Sergeant T-TGM202

0 Recenzii

T Dagger Mouse Gaming T-DAGGER Sergeant T-TGM202 4800 DPI Negru (t-tgm202)

Availability: In Stock
de la 98.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Mouse gaming T-Dagger Sergeant, Negru
T-DAGGER este un brand nou de la Eastern Times technology Co. , ltd. care este dedicat gamei E-sports, si include tastaturi mecanice, mouse, casti si mousepad de gaming; este clasat pe locul 1 in vanzari de periferice gaming in USA. Proprietarul T-Dagger, Eastern Times, este o companie de tehnologie infiintata in 1994, care a creat un sistem de fabricare a perifericelor pentru PC cu 18 linii de productie automate si semi-automate, cooperand cu nume precum ASUS, HP, Lenovo si Dell pe piata mondiala. T-Dagger a distribuit in peste 20 de tari din Asia, America de Nord, America de Sud si UE; aceasta are scopul de a aduce cele mai bune produse si servicii partenerilor.
Mouse T-DAGGER Sergeant T-TGM202: Sergeant T TGM 202, SergeantTTGM202, Sergeant T TGM202, SergeantT-TGM202, Sergeant T-TGM 202

3cheaps - compară prețuri pentru T-DAGGER Sergeant T-TGM202

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
T DAGGER
Tip senzor
Optical
Conectivitate
USB
Wireless
Nu
Sensibilitate
4800 DPI
Tip senzor
Optical
Conectivitate
USB
Wireless
Nu
Sensibilitate
4800 DPI
Meniu