Tantus Inc Realdoe

0 Recenzii

Tantus Inc Tantus Realdoe Slim Silicone Vibrating Dildo

Availability: In Stock
de la 529.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Cu toate caracteristicile excelente ale originalei si popularei game Feeldoe de la Tantus, Realdoe ofera o versiune superb de realista a acestei jucarii absolut necesare.

Realdoe® foloseste siliconul usor mai moale, care arata si se simte ca si pielea in productia sa, permitandu-ti sa simti cu adevarat fantezia si sa dispari in experienta.

Fiind in intregime fara curele, Realdoe iti ofera un control mai mare si este mult mai putin invaziv decat un strap-on traditional, in timp ce pastreaza in continuare niveluri excelente de stimulare. Una dintre partenere strecoara in interior capatul bulbos pentru propria placere, in timp ce foloseste dildoul extern pentru a-i face partenerei ceea ce ii place!

Axul are 16 cm in lungime, cu un glont vibrator puternic, detasabil, in baza, care trimite vibratii in intreaga jucaria pana la sectiunea cu creste care este indreptata spre clitorisul celei care il poarta.  

O jucarie excelenta pentru cupluri, placere totala pentru toti cei implicati!

3cheaps - compară prețuri pentru Tantus Inc Realdoe

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Tantus Inc
Tip
Realistic
Material
Solid
Lungime
15 cm
Diametru
4 cm
Alimentare electrica
3 buc baterie LR44
Tip
Realistic
Material
Solid
Lungime
15 cm
Diametru
4 cm
Alimentare electrica
3 buc baterie LR44
Meniu