Thermostahl ECO BIO-R 100

0 Recenzii

Thermostahl Cazan Pe Peleti-biomasa Cu Aprindere Automata Eco Bio-r 100 Kw (ecb100-r)

Availability: In Stock
de la 1.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

ECO BIO-R este un cazan policombustibil automat cu aprinderea automata, proiectat pentru functionare cu pellet, carbune, samburi de masline, cereale precum si cu lemne - incarcare manuala. Arzatorul are o constructie speciala, oferind protectie impotriva aprinderii silozului. Combustibilul este transportat cu un snec, angrenat de un motoreductor.

Cazanul ECO BIO-R este dotat cu un sistem de aprindere automataa peletului. Acesta consta in:
- rezistenta electrica de 400 W
- panou de control Ecomax 800
- senzor de gaze arse
Rezistenta este fixata intr-un tub special din inox, pozitionat sub gratarul de fonta circular. Cablurile electrice ale rezistentei sunt protejate cu o membrana de silicon. Panoul de comanda are un senzor de temperatura ce trebuie instalat pe cosul de fum la o distanta de maxim 1m fata de cazan.
Seria de cazane ECO BIO-R este conceputa pentru functionarea automata cu combustibil solid de natura biogenica sau fosila, cu granulatie de pana la 30 mm si umiditate de pana la 20%. Cazanul este de asemenea conceput sa poata fi alimentat manual cu lemn sau alti combustibili solizi, fara nicio modificare.
Aerul pentru ardere este asigurat de un ventilator. Combustibilul se incarca in silozul de mare capacitate, oferind autonomie de functionare de 3 pana la 10 zile. Cazanul este echipat cu panou de comanda digital, cu interfata grafica usor de utilizat, care poate comanda pompa de circulatie si pompa de boiler apa calda.
Automatizarea controleaza deasemenea pompa de incalzire, pompa de apa calda si permite conectarea unui termostat de camera. Lipsa de combustibil este detectata automat, iar cazanul intra in regim de asteptare (standby). Panoul de comanda include un termostat de siguranta la supratemperatura si un senzor de temperatura pe alimentator pentru protectie impotriva aprinderii silozului.
Combustibilii utilizati pot fi: pelleti, carbuni, cereale, coji fructe, samburi, lemn, brichete.

Caracteristici tehnice cazan Thermostahl ECO BIO R 100 - 100 kw
- putere nominala utila: 100 kw (puterea nominala utila se obtine din pellet de calitate superioara DIN+ cu umiditate de 15%)
- randament peleti / lemne: 88 / 83%
- presiunea max de functionare 3 bar
- temperatura maxima de functionare: 90�C
- consum combustibil la functionare maxima (valorile pentru consum sunt calculate pentru o valoare calorica de 4,9 kWh/kg conform cu standardul EN 303-5:2012, combustibil tip C3) : 23.26 kg/h
- autonomie cazan (la functionare maxima): 15 ore
- volum siloz pelleti: 500 litri
- lungime camera de ardere: 1050 mm
- continut de apa cazan: 440 litri
- diametru racord cos fum: 200 mm
- alimentare electrica: 230/50 V/Hz
- greutate: 870 kg

Garantie: 3 ani corp cazan, 2 ani componentele mecanice si electronice
Garantia produsului este valabila cu conditia efectuarii punerii in functiune de catre un centru de service autorizat Thermostahl.

Fabricat de Thermostahl RomaniaCentrala termica Thermostahl ECO BIO-R 100: ECO BIO R 100, ECOBIOR100, ECOBIO-R100

3cheaps - compară prețuri pentru Thermostahl ECO BIO-R 100

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Thermostahl
Meniu