3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Thule Geanta voiaj Thule Crossover 2 Duffel 44L Forest Night - gps-auto

0 Recenzii

Geanta voiaj Thule Crossover 2 Duffel 44L Forest Night - gps-auto

Availability: In Stock
de la 855.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Thule Geanta voiaj Thule Crossover 2 Duffel 44L Forest Night - gps-auto. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Caracteristici:Obiectele electronice de mici dimensiuni si accesoriile sunt transportate in mod organizat datorita compartimentului frontal prevazut cu buzunare de plasa cu fermoar, suporturi elastice dar si cu sistem PowerPocket ce permite incarcarea dispozitivelor in timpul calatoriei. Design special pentru calatorii ce include o deschidere larga oferind o vizibilitate completa a continutului simplificand organizarea bagajului. Compartimentul prevazut cu captuseala moale protejeaza o tableta de pana la 11". Depozitati si accesati cu usurinta obiectele datorita buzunarelor exterioare supradimensionate. Poate fi transportata in diferite moduri, atat ca geanta de mana cat si ca geanta de umar cu ajutorul unei barete captusite care are multiple puncte de fixare pentru un confort sporit. Poate fi atasata in siguranta pe un troller datorita baretei din spatele gentii. Respecta cerintele majoritatii companiilor aeriene cu privire la dimensiunile acceptate pentru bagajul de mana. Buzunarele de plasa interne permit organizarea facila a obiectelor personale de mici dimensiuni. Design durabil asigurat de elemente de protectie situate la baza gentii ce ofera stabilitate si protectie sporita. Acces rapid catre obiectele esentiale depozitate in buzunarele exterioare cu fermoar. Permite impachetarea cu usurinta a lucrurilor datorita design-ului ferm stand singura in pozitie verticala.

3cheaps - compară prețuri pentru Thule Geanta voiaj Thule Crossover 2 Duffel 44L Forest Night - gps-auto

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Thule
Meniu