Thule Motion XT XL 800

0 Recenzii

Thule Cutie portbagaj Thule Motion XT 800 XL Black Glossy (a-th629801)

Availability: In Stock
de la 2,444.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiDescriere Motion   XT  este cea mai noua gama de cutii de top Thule Sweden. Thule Motion a imbunatatit formele aerodinamice si caracteristicile vechii game pe care o inlocuieste. Beneficiaza de un design optimizat pentru cea mai buna eficientizare a spatiului de incarcare.

A fost proiectata pentru a putea avea si o pozitie mai avansata pe pavilionul masinii care sa permita accesul deplin la portbagaj fara contact intre cutie si haion.

N oile manere  stilizate aplicate pe exterior garanteaza o mai usoara deschidere si inchidere a capacului cutiei cu miscari mai line.  

Sistemul  SlideLock  cu functii separate de blocare si de deschidere blocheaza automat capacul si indica atunci cand cutia este bine inchisa.

Sistemul unic de montare  Thule PowerClick  se fixeaza pe bara in cateva secunde.  

Pentru o fixare usoara si sigura este echipat cu un limitator de cuplu de strangere integrat.

Ghearele de prindere se strang in jurul barelor transversale prin actionarea din interiorul cutiei a patru butoane rotative. Montarea efectiva a cutiei pe bare dureaza cateva minute.

Latimea maxima a barelor pe care se poate fixa Thule PowerClick este de 80mm.  
Pentru bare mai late de 80 mm se folosesc adaptoarele 696-6 si 697-6!

Caracterisrica  Dual-Side  a cutiilor portbagaj Thule permite ca acestea sa se poata deschide din ambele parti laterale. Aceasta nu inseamna numai o incarcare usoara acces la incarcatura dar de asemenea faciliteaza foarte mult montarea cutiei.

Fiecare cutie are mai multe puncte de inchidere pentru securitate si antifurt. Cheia poate fi indepartata numai in cazul in care toate punctele de inchidere sunt bine închise. Specificatii tehnice Dimensiuni exterioare - 215/91.5/44 cm

Greutate - 23.5 Kg

Volum util - 500 litri

Incarcatura maxima - 75 Kg

Numarul maxim de schiuri  - 5-7 Numarul maxim de snowborduri - 3-5 Lungimea maxima a schiurilor - 200 cm

Sistem inchidere - SlideLock

Deschidere - pe ambele parti

Culori – Negru Lucios Certificata  TUV/GS Indeplineste toate normele  City Crash  Cutie portbagaj Thule Motion XT XL 800: MotionXTXL800

3cheaps - compară prețuri pentru Thule Motion XT XL 800

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Thule
Meniu