Tommy Hilfiger Tommy Girl EDT 100ml Tester

0 Recenzii

Tommy Hilfiger Tommy Girl EDT Tester 100 ml, De dame,

Availability: In Stock
de la 130.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Apa de toaletă Tommy Hilfiger Tommy Girl a fost creată de către parfumierii americani, în special pentru femeile moderne, visătoare și independente. Aroma deține o combinație dintre motivele florale, dulci și aldehide, având drept scop menținerea stilului rafinat și calitățile unice ale posesoarei. Vârful piramidei olfactive debutează cu acorduri uimitoare de camelie, coacăză neagră și mandarină suculentă. În notele inimii pulsează nuanțe de caprifoi, crin, violetă, trandafir și mentă revigorantă în combinație cu motivele intense de grapefruit. Traseul aromatic sfârșește printr-un mix floral-lemnos cu coarde de cedru, lemn de santal, iasomie și petale de magnolie, conferind întregii compoziții o tentă romantică și senzuală. Tommy Hilfiger Tommy Girl - miresma care nu te lasă indiferent!
TESTER - reprezintă o versiune demonstrativă a unui parfum, care este atașat de producător în scopul publicității la locul de vânzare.
Testerul nu are diferențe (calitate de aromă sau durabilitate), față de opțiunea de vânzare!
Diferența dintre ele este doar faptul că, testerele au un design mai simplu, deoarece sunt concepute în scopul publicității. Astfel, producătorul nu atrage o atenție deosebită față de designul lor.
Acestea sunt produse în așa numitele pachete de măsuri tehnice, realizate dintr-un carton simplu și de multe ori nu au capac.
Acest lucru explică prețul mai mic al testerelor!Parfum Tommy Hilfiger Tommy Girl EDT 100ml Tester: Tommy Girl EDT 100 ml Tester, TommyGirlEDT100mlTester

3cheaps - compară prețuri pentru Tommy Hilfiger Tommy Girl EDT 100ml Tester

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Tommy Hilfiger
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Tester
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Tester
Meniu